Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Pahvirehtori tervehtii uusia opiskelijoita!

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Pahvirehtori tervehtii uusia opiskelijoita!

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2012 klo 11:08
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun uusista opiskelijoista suurin osa aloitti opintonsa maanantaina 27.8.2012. Kaikilla kolmella kampuksella opiskelijoita tervehtii tällä viikolla pahvinen rehtori Petteri Ikosen hahmo. Myös itse Petteri Ikonen kiertää viikon aikana kaikilla kampuksilla tervehtimässä uusia opiskelijoita.

Kuvia pahvirehtorista on nähtävillä KyAMK:n facebook-sivulla www.facebook.com/KymenlaaksonAMK.

KyAMK hankki pahvisen rehtorihahmon Petteri Ikosen idean pohjalta. Aloitettuaan työt rehtorina viime keväänä hän huomasi, että opiskelijat tunnistavat harvoin rehtoria ja eivät rohkene välttämättä lähestyä häntä. Ikonen halusi siihen muutoksen ja toivoo pahvihahmon avulla kannustavansa kaikkia tutustumaan paitsi rehtoriin, myös toisiinsa.

”Mottommehan on ’Onnistumme yhdessä’. Se on mahdollista, kun keskustelemme ja toimimme yhdessä avoimesti ja toisiimme luottaen”, Petteri Ikonen sanoo ja jatkaa: ”Opiskelu on uusiin asioihin heittäytymistä ja uusien kokemusten syntymistä. Matkasta kannattaa nauttia yhdessä!”

Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa aloittaa syksyllä 2012 yhteensä noin 820 uutta korkeakouluopiskelijaa kolmella kampuksella: Kotkan Metsolassa ja Jylpyllä sekä Kouvolan Kasarminmäellä. Ryhmien työjärjestykset on luettavissa netistä www.kyamk.fi/tyojarjestykset.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
rehtori Petteri Ikonen, p. 044 702 8200
viestintäpäällikkö Marja Metso, p. 044 702 8328

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs