Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oulun yliopiston Abipäiville tuhansia lukiolaisia

Oulun yliopisto

Oulun yliopiston Abipäiville tuhansia lukiolaisia

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2015 klo 08:28
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto
Hakijapalvelut, opiskelijarekrytointi ja kansainväliset palvelut
Tiedote 5.11.2015

Oulun yliopiston Abipäiville tuhansia lukiolaisia

Oulun yliopiston Abipäivät järjestetään 27. kerran 11.–12.11.2015. Tapahtuma on Pohjois-Suomen merkittävin korkeakouluopintoja esittelevä tapahtuma, joka kokoaa yhteen lähes 4200 lukiolaista ja opinto-ohjaajaa 75 lukiosta Etelä-Pohjanmaalta Inariin. Abipäiviä voi seurata myös Twitterissä ja @UniOulu ja @ouluadmissions.

Abipäivien ohjelmatarjonta on rakennettu koulutusaloittain, paremmin omaa tulevaisuuttaan pohtivan nuoren näkökulmasta. Myös tutustumismahdollisuuksia Oulun yliopiston 44 koulutusohjelmaan on runsaasti tarjolla. Tänä vuonna uutena tutustumiskohteena on juuri avattu tekniikan uusi innovaatio- ja työpajaympäristö FabLab Oulu. Myös Oulun yliopiston avoin yliopisto ja useita ammattikorkeakouluja on mukana Abipäivillä.

Löydä oma alasi Abipäivillä

Oulun yliopiston 44 koulutusohjelmaa kahdeksalta koulutusalalta esittäytyvät Oulun yliopiston Abipäivillä ainejärjestöjen, opiskelijoiden ja yliopiston henkilökunnan voimin. Abipäivillä on siis erinomainen mahdollisuus tutustua eri koulutusaloihin osallistumalla esittelytilaisuuksiin ja tutustumiskierroksiin tai juttelemalla eri alojen opiskelijoiden kanssa.

Koulutusohjelmien lisäksi esillä ovat Oulun yliopiston Opiskelijakeskuksen palveluista mm. opiskelijavaihto ja kieli- ja viestintäopinnot. Myös erinomaisen mahdollisuuden yliopisto-opintoihin tutustumiseen ja oman osaamisen täydentämiseen tarjoava Oulun yliopiston avoin yliopisto on mukana Abipäivillä.

Oulun yliopiston koulutustarjonnan lisäksi mukana Abipäivillä ovat Oulun ammattikorkeakoulu, Kajaanin ammattikorkeakoulu, Centria ammattikorkeakoulu, Diakonia ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto.

Lisätietoja Abipäivistä osoitteessa: http://www.oulu.fi/yliopisto/haeopiskelijaksi/abipaivat

 

Lisätietoja:

palvelupäällikkö Kimmo Kuortti, Oulun yliopisto, puh. 040 771 8494, email: hakijapalvelut@oulu.fi

viestintäpäällikkö Tapio Mäkinen, Oulun yliopiston, puh. 040 546 3413

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs