Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oulun yliopisto esittelee koulutustarjontaansa Abipäivillä ‐ Innovaatiotehtäviä ja tukea tulevaisuuden suunnitteluun

Oulun yliopisto

Oulun yliopisto esittelee koulutustarjontaansa Abipäivillä ‐ Innovaatiotehtäviä ja tukea tulevaisuuden suunnitteluun

Tiedote.
Julkaistu: 08.11.2012 klo 09:00
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto, Hakijapalvelut, opiskelijarekrytointi ja kansainväliset palvelut
Tiedote 8.11.2012

Oulun yliopisto esittelee koulutustarjontaansa Abipäivillä ‐ Innovaatiotehtäviä ja tukea tulevaisuuden suunnitteluun

Oulun yliopiston suurin vuotuinen yleisötapahtuma, Abipäivät, järjestetään Linnanmaalla 14.–15.11.2012.

Jo 24. kertaa järjestettävä tapahtuma on paisunut kävijämäärältään kymmenkertaiseksi. Yhteensä lähes 4500 lukiolaista ja yli 140 opinto‐ohjaajaa ja opettajaa vierailee Linnanmaalla kahden päivän aikana.

Oulun yliopiston perinteisten opiskelijarekrytoinnin vahvojen alueiden Pohjois‐Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun lisäksi on tänä vuonna Abipäiville tulossa lukioita Keski-Pohjanmaata ja Pohjois-Savoa myöten.  Kaikkiaan Abipäiville on ilmoittautunut 79 eri oppilaitosta.

Uusia opiskeluvaihtoehtoja

Oulun yliopisto on hakijamäärillä mitattuna seitsemänneksi suosituin yliopisto Suomessa.

Yliopisto on monin tavoin uudistanut koulutuspalveluitaan varmistaakseen opintojen joustavan etenemisen ja opiskelijoiden valmistumisen tavoiteajassa.

Perinteisten koulutusohjelmiensa lisäksi Oulun yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden uusiin joustaviin opintopolkuihin. Niiden kautta voi opintojen kandidaattivaiheen jälkeen jatkaa maisterin tutkintoon toisessa oppiaineessa.

Tarjolla on lukuisia opintopolkuyhdistelmiä suuntautumisvaihtoineen yliopiston kaikista kuudesta tiedekunnasta.  Yhdistelmät johtavat maisterin tutkintoihin, joiden sisällöillä on erityinen kysyntä työmarkkinoilla.

Yliopisto innostaa keksimään

Valtakunnallinen Innolukio-hanke on tänä vuonna osa Oulun yliopiston Abipäiviä. Innolukion portaalin kautta Abipäivät leviävät verkossa kaikkiin Suomen lukioihin.  Tapahtuman yhteydessä esitellään lukiolaisille suunnattu Oulun yliopiston innovaatiotehtävä.  Oulun yliopisto on ollut Innolukion yhteistyökumppanina alusta lähtien.

Abipäivillä lukiolaiset voivat tutustua moniin eri käyntikohteisiin Linnanmaalla. Mukana keskusaulan tapahtumissa ovat myös yliopiston opiskelijoiden ainejärjestöt. Oulun yliopiston tiedekuntien ja koulutusohjelmien ohella Abipäivillä toimintaansa esittelevät muun muassa Kajaanin ammattikorkeakoulu, Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Oulun yliopiston avoin yliopisto ja Pohjois‐Pohjanmaan kesäyliopisto.

Lisätietoja Abi‐päivistä osoitteessa: http://www.oulu.fi/yliopisto/haeopiskelijaksi/abipaivat

Yhteydenotot:

palvelupäällikkö Kimmo Kuortti, Oulun yliopisto, puh. gsm 040 771 8494, sähköposti: kimmo.kuortti@oulu.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs