Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oulun korkeakoulut esillä Studia-messuilla Helsingissä 4.–5.12.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun korkeakoulut esillä Studia-messuilla Helsingissä 4.–5.12.

Tiedote.
Julkaistu: 30.11.2012 klo 08:09
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulu (Oamk) ja Oulun yliopisto jatkavat hyvin toiminutta yhteismarkkinoinnin tekemistä. Oulun korkeakoulut osallistuvat yhteisellä, Oulua kuvaavalla Opintopatio-osastolla Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville Studia-messuille 4.–5.12. Studia-messut ovat Suomen laajin jatkokoulutusmahdollisuuksia esittelevä tapahtuma.

Opintopatiolla on tarjolla tuhti tietopaketti Oamkin ja Oulun yliopiston opiskelumahdollisuuksista. Esittelijöinä toimivat molempien korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunta. Yhdessä Oamk ja Oulun yliopisto tarjoavat kattavan ja monialaisen koulutustarjottimen kulttuurista tekniikkaan saakka.

Tervantuoksuisella osastolla on mukana muun muassa tv-ohjelma Dancesta tuttu Oamkin tanssinopettajaopiskelija Saara-Elina Partanen. Osastolla vierailevat pääsevät myös osallistumaan iPadin arvontaan. Oulun yliopiston ja Oamkin osasto löytyy messuilta paikalta 4b51.

Studia-messut järjestetään jo 20. kerran. Messuilla on noin 140 näytteilleasettajaa, ja kahden päivän kävijämääräodotus on yli 14 000. Messut ovat tiistaina klo 9–17 ja keskiviikkona klo 9–16.

Lisätietoja

Eija Räisänen, suunnittelija, Oamk, 050 317 4995
Kimmo Kuortti, opiskelijapalvelun päällikkö, Oulun yliopisto, 08 553 4022

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs