Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oulun ammattikorkeakoulun Kickstart-liikeideakilpailun voittajat selvillä

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun Kickstart-liikeideakilpailun voittajat selvillä

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2014 klo 12:59
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) opiskelijat keksivät yrityshautomon järjestämään Kickstart-liikeideakilpailuun ennätysmäärän ideoita, yhteensä 86 kappaletta. Kilpailun tavoitteena on edistää positiivista suhtautumista yrittäjyyteen ja synnyttää uusia yrityksiä Oulun seudulle.

Voittajaksi valittiin liiketalouden alan opiskelijoiden Tommi Mäkelän ja Jukka Häkkilän ideoima raskaan teollisuuden putkitus- ja instrumentointikaavioiden sekä työturvallisuuslomakkeiden ylläpito- ja hallinnointiohjelmisto. Ohjelmiston avulla kaavioita voidaan päivittää ja pitää kohdelaitteiden turvaluvat ajan tasalla.

Kilpailussa toiseksi sijoittui samoin liiketalouden alan opiskelijoiden Ella Laitisen ja Ekku Leivosen ideoima SoupWay-keittopikaravintola, joka tarjoaisi erilaisia lämpimiä ja kylmiä keittoja erityisesti vaihtelua kaipaaville kiireisille ihmisille.

Kolmanneksi valittiin kulttuurialan opiskelijan Matias Lahden idea suunnitella ja valmistaa pikkulapsille terveyttä edistäviä pehmoleluja ja muita tuotteita.

Voittajan valitsi alueen elinkeinoelämän ja Oamkin edustajista koostuva tuomaristo. Pääpalkintona oli 1 500 euroa. Tuomaristoon kuuluivat Hannu Hiltunen BusinessOulusta, Ville Hulkko Raknar Oy:stä, Jukka Hildén Oulun Osuuspankista sekä Tiina Gallén Oamkista. 

Lisätietoja

Oamkin yrityshautomokouluttajat Esa Anttila, 040 513 2536, esa.anttila@oamk.fi ja Topi Haapasalo, 044 023 4579, topi.haapasalo@oamk.fi

 

Liitetiedostot

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 700 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs