Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oulun ammattikorkeakoulu ja Oulun yliopisto suunnittelevat yhteistyön tiivistämistä

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu ja Oulun yliopisto suunnittelevat yhteistyön tiivistämistä

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2014 klo 16:00
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu ja Oulun yliopisto suunnittelevat yhteistyön tiivistämistä. Yhteistyön lisäämisellä vastataan yhteiskunnan ja opetus- ja kulttuuriministeriön esittämiin toiveisiin ja vaatimuksiin sekä tehostetaan molempien korkeakoulujen toimintaa.

Korkeakoulut selvittävät yhteistyön kehittämisen mahdollisuuksia opetuksen järjestämisessä, tutkimus- ja kehittämistoiminnassa, tuki- ja hallintopalveluissa, infran, laitteistojen ja tilojen käytössä sekä muissa mahdollisissa toiminnoissa.  

Korkeakoulut laativat yhteistyösuunnitelman kuluvan vuoden loppuun mennessä. Suunnitelmassa esitetään tehokkaan toiminnan kehykset ja vaihtoehdot korkeakoulujen yhteistyölle. Suunnitelma on myös pohja mahdolliselle opetus- ja kulttuuriministeriölle laadittavalle esitykselle.

Lisätietoja:

rehtori Lauri Lajunen, Oulun yliopisto, 029 448 4071
rehtori Jouko Paaso, Oulun ammattikorkeakoulu, 044 556 8200

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 750 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs