Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oululainen peli myyntiin maailman suosituimpaan tietokonepelien verkkokauppaan

Oulun ammattikorkeakoulu

Oululainen peli myyntiin maailman suosituimpaan tietokonepelien verkkokauppaan

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2015 klo 10:00
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Oulu Game Labin Xenocide-peliprojekti on läpäissyt Steam Greenlightin, jolloin pelin saa laittaa myyntiin maailman suosituimpaan tietokonepelien verkkokauppaan Steamiin. Steam Greenlight on palvelu, johon käyttäjät voivat laittaa pelejään ehdolle myyntiin otettaviksi. Muut käyttäjät arvioivat pelejä vastaamalla kysymykseen, ostaisiko hän pelin vai ei.

Pelin tekijänä on kahdeksan pelialalla aloittelevan opiskelijan Confused Genius -tiimi. Opiskelijoiden motivaation taustalla on unelma ammatista pelialalla. Tiimi keskustelee parhaillaan yrityksen perustamisesta, jotta pelin suunniteltu julkaisu syksyllä 2015 olisi helpompi toteuttaa.

– Kun aloitimme tämän projektin viime syksynä, ei kukaan meistä tainnut uskoa, että pääsisimme näin pitkälle näin pian, mutta tässä ollaan. Uskomme, että Xenocide tulee olemaan menestys, tiimin Community Manager Teemu Kinnunen sanoo.

Xenocide on ylhäältäpäin kuvattu arcaderäiskintä, jossa pelaajan tehtävä on selvitä areenalla mahdollisimman pitkään. Vastustajina ovat loputtomat hirviölaumat. Pelin demo on ladattavissa osoitteessa xenocidethegame.com.

Oulu Game Lab on Oamkin vuonna 2012 perustama koulutus, jonka tarkoituksena on tuottaa tiimityöskentelyn ammattilaisia kasvavan pelialan tarpeisiin.

Lisätietoja:

Teemu Kinnunen, Community Manager, Confused Genius, 044 047 3217, contact@xenocidethegame.com

Aki Latvamäki, Lab Master, Oulu Game Lab, 040 652 8304, aki.latvamaki@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs