Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oulu Game Lab vie peruskoululaiset pelien tekemisen maailmaan

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulu Game Lab vie peruskoululaiset pelien tekemisen maailmaan

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2015 klo 08:05
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ensimmäinen peruskoululaisille tarkoitettu luova tietokonepelien suunnittelukoulu alkaa syyskuussa. Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Oulu Game Labin ja KoodiOulun yhteistyössä toteuttama pelikoulu innostaa lapsen tai nuoren luomaan uutta yhdessä, sillä tietotekniikka ei ole vain tekniikkaa ja ohjelmointia.

Pelikoulu on hauska keino kartuttaa uusia taitoja tulevaisuuteen. Pelikoulussa opitaan perusteista lähtien pelien suunnittelua ja tekoa. Käytössä on valmista grafiikkaa ja ääntä, joita käyttämällä rakennetaan peli tietokoneelle, tabletille tai puhelimelle. Valmiin pelin voi jakaa omille kavereille tai jopa tarjota julkaistavaksi pelikauppaan. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa ohjelmointikokemusta.

Pelikoulussa on kaksi ryhmää: 7–9-vuotiaat ja 10–15-vuotiaat. Vanhempien ryhmä järjestetään 1.9.–24.11. ja nuorempien ryhmä 2.9.–25.11. Mukaan voi ilmoittautua osoitteessa koodioulu.fi/pelikoulu.html. Osallistumismaksu 150 euroa, ja jokaisella on oltava käytössään oma, Windows-käyttöjärjestelmällä varustettu kannettava tietokone. Pelikoulu järjestetään Oulu Game Labin tiloissa osoitteessa Torikatu 23, Oulu.

Lisätietoa

Projektipäällikkö Patty Toledo, Oulu Game Lab, 040 661 2871, patricza@oamk.fi

Vastuuopettaja Petteri Hämäläinen, KoodiOulu, 040 823 5645, pete.hamalainen@gmail.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs