Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oulu Festivo konsertoi ruotsalaisvahvistuksella 11.11.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulu Festivo konsertoi ruotsalaisvahvistuksella 11.11.

Tiedote.
Julkaistu: 09.11.2015 klo 13:22
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ja Oulun konservatorion yhteinen orkesteri Oulu Festivo konsertoi Piteån musiikkikorkeakoulun ja Framnäsin kansanopiston opiskelijoilla vahvistettuna keskiviikkona 11.11. kello 19.00 Oamkin konserttisalissa (Kotkantie 1, Oulu).

Orkesteria johtaa Lohjan kaupunginorkesterin ja Sinfoniaorkesteri Vivon taiteellinen johtaja, Oamkin lehtori Esa Heikkilä. Solisteina esiintyvät Oamkin opiskelijat Virva Puumala (sopraano) ja Lauri Pelkonen (huilu) sekä Oulun konservatorion oppilaat Liisa Smolander (piano) ja Sofia Linnanmäki (viulu).

Ohjelmistossa kuullaan Bruchin, Hüen, Mozartin, Shostakovichin, Straussin ja Weberin teoksia. 15 / 10 euron hintaiset liput myydään paikan päällä.

Lisätietoja:

Oulu Festivon intendentti Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi  

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs