Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » OSKUn oppilaitoskiertue RoadShow starttaa maanantaina!

Suomen Opiskelija-Allianssi - OSKU ry

OSKUn oppilaitoskiertue RoadShow starttaa maanantaina!

Tiedote.
Julkaistu: 14.08.2015 klo 17:30
Julkaisija: Suomen Opiskelija-Allianssi - OSKU ry

OSKUn oppilaitoskiertue RoadShow starttaa maanantaina!

TIEDOTE
14.8.2015

Suomen Opiskelija-Allianssi –OSKU ry:n perinteinen, valtakunnallinen ammatillisia oppilaitoksia kiertävä RoadShow-kiertue lähtee liikkeelle maanantaina elokuun 17. päivä pääkaupunkiseudulta, päättyy loka-marraskuun vaihteessa ja kiertää yli 100 yksikköä Loviisasta Ivaloon.

RoadShow toteutetaan täysin amisten omin voimin, ja koulupäivän aikana OSKUn kouluttamat opiskelijat tarjoavat opiskelijoille tietoa mm. työelämästä, opiskelijaeduista sekä koulutuksista ja tapahtumista. Amiksilta amiksille, siis!

OSKUlle on tärkeää pystyä tapaamaan opiskelijoita ja palvelemaan heitä maantieteellisestä sijainnista riippumatta myös pienissä yksiköissä, ja toiminnan keskeinen osa onkin näkyminen laajasti kaikissa oppilaitoksissa sekä yhteisöllisyyden ja amiskulttuurin tukeminen. Kiertueen tavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, tukea opiskelumotivaatiota ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus tavata amiksia ympäri Suomea.

Vuonna 2015 kiertueella on mukana yhteistyökumppaneita –sekä uusia että vanhoja. Yhteistyökumppanit näkyvät kiertueella monin tavoin, ja näin amiksille voidaan tarjota tuorein tieto yrittäjyydestä ja työelämästä. Seuraavat kumppanit mahdollistavat RoadShown toteuttamisen vuonna 2015:

Myynnin ja Markkinoinnin ammattilaiset MMA

Monster.fi

STTK

Nuoret Yrittäjät

Jyty

Ehyt ry

SuPer


Lisätietoja:

Maiju Korhonen
Pääsihteeri
Suomen Opiskelija-Allianssi –OSKU ry
puh. 0449774014

Kimi Merikukka
Puheenjohtaja
Suomen Opiskelija-Allianssi –OSKU ry
puh. 044 977 5365

Suomen Opiskelija-Allianssi - OSKU ry on vuonna 2001 perustettu ainoa amisten omistama ja perustama II-asteen ammatillisten opiskelijoiden edunvalvonta-, palvelu- ja harrastejärjestö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs