Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oppilaitosten suurtuotanto rockmusikaali Pieni Kauhukauppa huhtikuun alussa Siltasaliin

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Oppilaitosten suurtuotanto rockmusikaali Pieni Kauhukauppa huhtikuun alussa Siltasaliin

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2016 klo 08:02
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopisto
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Jyväskylän yliopisto

 

Rockmusikaali Pieni Kauhukauppa valtaa Suomalaisen musiikkikampuksen Siltasalin huhtikuun alussa. Jyväskylän ammattiopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksen yhteisessä suurtuotannossa on mukana kaikkiaan lähes 90 opiskelijaa ja opettajaa, jotka ovat ohjaaja Markku Nenosen johdolla saaneet 60-luvun alkuun sijoittuvan tarinan elämään ja hengittämään.

Jo vuonna 1960 elokuvana "Little Shop of Horrors" suosiota saanut tarina on näyttämöversiona svengaavan musiikin kera kiehtonut salintäyteisiä yleisömääriä jo pitkään. Nyt monipuolisesti puhallinsoittimilla höystettyä rock-orkesteria johtaa Kaisa Halmemies. Laulurooleissa kuullaan JAMKin pop/jazz-lauluopiskelijoita, ja orkesterin soittajat on koottu kaikista kolmesta oppilaitoksesta.

Koreografiat, lavastus sekä aikakauden tyyliä ilmentävä puvustus ja maskeeraus ovat ohjaajan, musikaaliohjausten konkarin Markku Nenosen ideoimaa. Opiskelijat ovat mieli avoimena toteuttaneet niin arkivaatteiden etsintää kirpputoreilta kuin fantasiamaisia, kasvimaailmaan sijoittuvia maskeerauksiakin. Erityisesti Jyväskylän ammattiopiston kädentaitajilla on merkittävä rooli maskeerauksen, puvustuksen, lavastuksen, graafisen suunnittelun ja esitystekniikan toteutuksessa.

Tapahtumat keskittyvät rouva Mushnikin kukkakauppaan, jonka surkeaa tilannetta kohentaakseen apulainen Seymour tuo myyntiin erikoisen kasvin. Kasvi alkaa vaatia ravinnokseen ihmisverta, ja lopulta sille ei tunnu riittävän mikään - uhreiksi joutuvat vähitellen kaikki kasvin kanssa tekemisissä olevat. Kun Seymour lopulta tajuaa ruokkineensa hirviötä, joka ei annakaan toivottua menestystä, on jo liian myöhäistä.

Pieni Kauhukauppa -musikaalin esitykset nähdään Siltasalissa, Pitkäkatu 19-21, keskiviikosta lauantaihin 6.-9.4.2016 klo 18.00 sekä sunnuntaina 10.4.2016 klo 15.00. Esitys kestää noin kaksi tuntia ja siinä on väliaika. Lippuja (9/13 €) saa Lippupalvelusta sekä tuntia ennen esityksiä ovelta.

Kutsu medialle

Median edustajat ovat tervetulleita katsomaan harjoituksia Siltasaliin pe 1.4.2016 klo 12-14 sekä kenraalia ma 4.4. klo 18.00. Toivomme yhteydenottoa tuottajaan ennen harjoituksiin tai kenraaliin saapumista.

Lisätietoja:
Kirsti Keihäsvuori, tuottaja, Jyväskylän ammattiopisto, p. 040 341 5885, kirsti.keihasvuori(at)jao.fi

 

 

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi
Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs