Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oppikirja muuttuvasta oppimisesta ja opettajuudesta

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Oppikirja muuttuvasta oppimisesta ja opettajuudesta

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2013 klo 08:15
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun julkaisusarjassa on julkaistu kirja Kasvun voimaa Oppimisen ja osaamisen ekosysteemissä: Learning and Competence Creating Ecosystem ‒ LCCE®. Kirjan ovat toimittaneet yliopettaja, FT Leena Mäkelä-Marttinen ja lehtori, VTM Nina Hartikainen.

Kirjan artikkelien kirjoittajat ovat työelämän ja pedagogiikan asiantuntijoita, jotka artikkeleissaan pohtivat oppimisen ja opettajuuden muutosta sekä toisaalta ammattikorkeakoulun nykytilaa ja tulevaisuutta. Yhteiskunta muuttuu yhä nopeammin ja ammattikorkeakoulun on osattava vastata muutokseen kouluttamalla osaajia tulevaisuuden tarpeisiin. Toisaalta tulevaisuus näyttäytyy epävarmana. Tulevaisuuden tekijät eivät ehkä valmistu tällä hetkellä olemassa oleviin tai tunnettuihin ammatteihin, vaan heidän täytyy oppia ratkomaan ongelmia ja toimimaan ennakoimattomassa ympäristössä. Tällaisia tulevaisuuden osaajia Kymenlaakson ammattikorkeakoulu pyrkii kouluttamaan.

 Nyt julkaistu kirja on jatkoa vuonna 2009 julkaistulle kirjalle Kohti oppimisen ja osaamisen ekosysteemiä ‒ LCCE® ja 2011 julkaistulle kirjalle Oppimisen ja osaamisen ekosysteemi. Kuten aiemmissa kirjoissa, myös tämän kirjan lopussa on käytännön esimerkkejä työelämäprojekteista, joissa yritysyhteistyö on kiinteä osa opiskelijoiden oppimisprosessia. Kirjan lopussa on opiskelijan näkökulmasta kirjoitettu artikkeli työelämälähtöisestä oppimisprojektista.

Osaamisen ja oppimisen tuottamisen ekosysteemi LCCE® on Kymenlaakson ammattikorkeakoululle rekisteröity tuotemerkki ja ammattikorkeakoulun kansainvälisen liiketoiminnan ja kulttuurin toimialan laatuyksikkö toimintakaudelle 2010–2012.

Julkaisun tiedot

 • Kustantaja: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
 • Julkaisusarja: Kymenlaakson ammattikorkeakoulun julkaisuja. Sarja A. Oppimateriaali. Nro 42
 • Toimittajat: Leena Mäkelä-Marttinen ja Nina Hartikainen
 • Graafinen suunnittelu: Sanna Kivioja, Annika Koskelainen, Katja Johansson
 • Taitto: Inka Vilo
 • Valokuvat: Camilla Grönlund
 • Laajuus: 146 sivua
 • Paino: Kopijyvä Oy, Kouvola 2013
 • ISBN (NID.): 978-952-5963-82-3
  ISBN (PDF.): 978-952-5963-83-0
  ISSN-L: 1239-9086
  ISSN: 1239-9086

Pdf-julkaisu on ilmainen ja sen pysyvä osoite on http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-5963-83-0. Painettua versiota voi tiedustella informaatikko Pekka Malvelalta, etunimi.sukunimi@ksamk.fi.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Kansainvälinen liiketoiminta ja kulttuuri
Yliopettaja Leena Mäkelä-Marttinen, p. 044 702 8917
Lehtori Nina Hartikainen, p. 044 702 8569
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kyamkin kaikki julkaisut: www.kyamk.fi/julkaisut

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs