Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelu englanniksi avaa ovia kansainvälisiin työpaikkoihin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Opiskelu englanniksi avaa ovia kansainvälisiin työpaikkoihin

Tiedote.
Julkaistu: 03.01.2014 klo 08:15
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa monia vaihtoehtoja englanniksi opiskeluun. 7.1. alkavassa  yhteishaussa on tarjolla kolme englanninkielistä koulutusohjelmaa ja 140 aloituspaikkaa ohjelmina Nursing, International Business sekä Logistics Engineering. Sairaanhoitajat valmistuvat nimikkeellä Bachelor of Health Care, International Business on englanninkielinen tradenomikoulutus ja Logistics Engineering valmistaa insinöörejä kansainvälisiin logistiikkatehtäviin. Tammikuussa voi hakea myös englanninkieliseen ammatilliseen opettajankoulutukseen ja myöhemmin keväällä englanninkielisiin ylempiin AMK-tutkintoihin.

Ensi syksynä aloittavissa ryhmissä noin puolet opiskelijoista on suomalaisia ja puolet tulee ulkomailta, kuten Venäjältä, Vietnamista ja Keniasta. Opintojen ohessa pääsee tutustumaan erilaisiin tapoihin toimia ja verkostoituu kansainvälisesti jo opiskeluaikana.

– Opetuskieli on englanti, mutta hakemista kansainväliseen ryhmään ei kannata jännittää kielen takia, peruskielitaidolla pärjää, logistiikan lehtori Tommi Franssila rohkaisee. Perinteisen luokkaopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu erilaisia seminaareja ja muun muassa opintomatkoja maailman satamiin.

– Tärkeä osa opintoja on pakollinen harjoittelu ulkomailla sekä 30 opintopisteen mittainen palkallinen harjoittelu, Franssila  jatkaa. Ulkomailla opiskelua varten saa tukea ja myös erilaisia apurahoja voi hakea.

Englanninkielisistä koulutusohjelmista valmistuneet logistiikan insinöörit ovat kovaa valuuttaa työmaailmassa, kyselyn mukaan heidän työllistymisprosenttinsa on täysi sata prosenttia vuoden päästä valmistumisesta.

Tutkintojen laajuus on 210–240 opintopistettä ja opiskelu kestää keskimäärin 3,5–4 vuotta. Hakuaika jatkuu 11.2.2014 asti ja hakeminen tapahtuu osoitteessa www.admissions.fi.

Lue lisää www.jamk.fi/koulutus

Lisätietoja

Hakutoimisto, 040 556 0409, admissions@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs