Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijoista seulottiin Best Seller

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Opiskelijoista seulottiin Best Seller

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2014 klo 12:40
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAssa myyntityötä opiskeleva Juho Ojama vei viidennen Best Seller Competition -kisan voiton. Tiukassa kilpailussa oli mukana opiskelijoita myös Turun ja Jyväskylän ammattikorkeakouluista.

Korkeakoulutasoisille myyntityön opiskelijoille suunnatun Best Seller Competition -kilpailun on voittanut myyntityön opiskelija Juho Ojama HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulusta. Nyt viidettä kertaa järjestettävä kilpailu pidettiin 16.4. Helsingissä.

Kilpailijoiden tehtävänä oli myydä kilpailun pääsponsorina toimineen CGI:n lomanhallintaratkaisua. Alkuerässä he myivät ratkaisua yhtenä sponsorina toimineen L&T:n kiinteistöpalveluiden toimialajohtajalle ja finaalissa tuote piti myydä saman yrityksen toimitusjohtajalle, joka laittoi kandidaatit todella koville.

Asiakkaan kuuntelu tärkeintä

Kilpailijoita arvioitiin kokonaisuuden perusteella. Voittaja valittiin muun muassa vuorovaikutuksen, tarvekartoituksen, ratkaisun esittämisen ja myyntitilanteen päättämisen perusteella.

– Harvoin myyjä pääsee tilanteeseen, jossa toinen myynnin ammattilainen arvioi työn onnistumista. Jokainen kilpailija laittoi itsensä likoon ammattilaisten ja yleisön silmien edessä. Se on tärkeä askel ennen uran aloittamista yritysmyynnissä, sanoo tuomaristoon kuulunut CGI:n Pauli Päivärinta.

Kisan voittanut Ojama puolestaan kiittelee kilpailua loistavana kokemuksena ja toteaa sen olleen huikea mahdollisuus kehittää omia kykyjä.

Korkea taso kisassa

Best Seller Competition -kilpailuun osallistui tällä kertaa 24 pian myyntityön tradenomeiksi valmistuvaa opiskelijaa HAAGA-HELIA, Turun ja Jyväskylän ammattikorkeakouluista. Ryhmän taidot olivat tuomariston mukaan selvästi aiempia vuosia tasaisemmat, joten neljän finalistin valitseminen oli haastava tehtävä.

Finaalissa kisasivat Ojaman lisäksi toiseksi kilpailussa sijoittautunut Janne Raitasalo HAAGA-HELIAsta, kolmannelle sijalle yltänyt Anniina Laiho Turun ammattikorkeakoulusta sekä neljänneksi tullut Anni Järvinen HAAGA-HELIAsta.

Best Seller Competitionin tavoitteena on paitsi nostaa ammattimaisen myyntityön arvostusta, myös tehdä näkyväksi myyntityön taidot. Tänä vuonna kilpailua olivat tukemassa CGI, Precedo Consulting, Lassila & Tikanoja, Microsoft, Canon, Teknologiateollisuus, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset SMKJ sekä Academic Work.

Kilpailu järjestetään vuosittain. Järjestäjinä toimivat vuorovuosina HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu ja Turun ammattikorkeakoulu. Lue lisää: www.bestsellercompetition.fi

Best Seller 2014 -kisan tiukkaan finaaliin selvisivät (vas.) Janne Raitasalo, Juho Ojama ja Anni Järvinen HAAGA-HELIAsta sekä Anniina Laiho Turun ammattikorkeakoulusta. (Kuva: Anna Melgin) 

Best Seller 2014 -kisan tiukkaan finaaliin selvisivät (vas.) Janne Raitasalo, Juho Ojama ja Anni Järvinen HAAGA-HELIAsta sekä Anniina Laiho Turun ammattikorkeakoulusta. (Kuva: Anna Melgin)


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 660 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs