Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijoiden yrityssuunnistustapahtuma Spring Race valtaa Lahden kadut tiistaina

Lahden ammattikorkeakoulu

Opiskelijoiden yrityssuunnistustapahtuma Spring Race valtaa Lahden kadut tiistaina

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2016 klo 09:51
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Mediatoimisto M.IDEA järjestää tiistaina 3.5.2016 klo 12.00 – 16.00 yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulun (LAMK) ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) kanssa kautta aikain kolmannen leikkimielisen Spring Race -yrityssuunnistustapahtuman Lahdessa. Tapahtumassa opiskelijoista koostuvat pienjoukkueet (3-5 osallistujaa per joukkue) etsivät Lahden alueelta omaneuvoisesti erilaisten vinkkien perusteella palasia, joita yhdistelemällä he pääsevät tavoittelemaan maalia, jossa joukkueita palkitaan. Idea on hieman sama kuin televisiosta tutussa Amazing Race reality-ohjelmassa.

Kisassa yhdistyvät hauskuus, yhdessäolo, yrittäjätieto (vinkit ja tehtävät liittyvät yrityksiin ja yrittämiseen), joukkueiden itseohjautuvuus, yrittäjämäinen innostus, yhteen hiileen puhaltaminen ja kilpailu. Samalla joukkueet saavat hyvän tuntuman erinomaisesti tapahtumaan mukaan lähteneisiin lahtelaisiin yrityksiin ja näiden liiketoimintaan.

Tervetuloa seuraamaan kevään nopeinta yrityssuunnistusta! Startti tapahtuu Lahden FellmanniCampukselta tiistaina 3.5. klo 12.00. Maali sijaitsee samassa kohteessa klo 16.00. Tapahtuman päätöstilaisuudessa n klo 16.30 joukkueita palkitaan yhteistyöyritysten toimesta FellmanniCampuksen ravintola Fellmanniassa.

Spring Race tapahtuman yhteistyöyritykset julkaistaan tapahtumapäivänä 3.5.2016 klo 12.00.

M.IDEA on LAMKin opiskelijavetoinen hyvän fiiliksen mediatoimisto, jonka intohimona on toteuttaa korkeatasoisia digitaalisen media-alan palveluita asiakkaille. Ydinosaamistamme ovat digitaalinen markkinointi, videotuotanto, valokuvaus ja graafinen suunnittelu.

Lisätietoja:
Marko Rantala, projektipäällikkö 0400 779079, marko.rantala@midealahti.fi

Lahden ammattikorkeakoulu on tutkiva, kehittävä ja oivaltava korkeakoulu. LAMKissa voi opiskella liiketaloutta, matkailua, tekniikkaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä muotoilua ja media-alaa.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs