Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijoiden tanssiteatteriesitys kertoo epätavallisen rakkaustarinan – ensi-ilta 20.1.

Koulutuskeskus Salpaus

Opiskelijoiden tanssiteatteriesitys kertoo epätavallisen rakkaustarinan – ensi-ilta 20.1.

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2012 klo 08:11
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoiden tanssiteatteriesitys Kaatopaikka – epätodennäköinen rakkaustarina saa ensi-iltansa 20.1. Salpauksen Kulttuurikeskuksessa (Svinhufvudinkatu 2 E, Lahti). Esitykset ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

Esitysajat ovat:

  • perjantai 20.1. klo 18
  • tiistai 24.1. klo 18
  • torstai 26.1. klo 13

Kaatopaikalle sijoittuva rakkaustarina on kudottu yhteen tanssiteatterikurssilla, joka on Salpauksen opiskelijoille ilmainen.

– Esityksen teemat, hahmot, idea ja tapahtumapaikka ovat nousseet opiskelijoilta. Opiskelijat saivat raamit valmiina, mutta ovat vaikuttaneet jokaiseen kohtaukseen itse, kertoo teatteri-ilmaisun ohjaaja Laura Viippola.

Tanssiteatterikurssilla on mukana viisitoista opiskelijaa, muun muassa nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen opiskelija Anni Myllyniemi ja vaatetusompelun opiskelija Johanna Aartolahti. He ovat tyytyväisiä siihen, että kurssilla on saanut yhdistää näyttelemiseen tanssia.

Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen opiskelija Pyry Hartman on toinen pääosan esittäjistä ja esiintyjäkaartin ainoa mies.

– Onko sukupuolella väliä, jos saa tehdä sitä, mistä tykkää? Olen näytellyt koko ikäni, kertoo Hartman.

Esiintyjien lisäksi tanssiteatteriprojektissa on mukana useita opiskelijoilta ympäri Salpausta: Kosmetologiopiskelija tekee opinnäytetyönään esiintyjien maskeeraukset, ja vaatetusalan opiskelijat ovat tuunanneet esiintymisasut kierrätysmateriaaleista. Audiovisuaalisen viestinnän opiskelijat huolehtivat valotekniikasta ja graafisen suunnittelun opiskelijat käsiohjelmista ja julisteista. Myös tilanrakennuksen opiskelija tekee projektiin opinnäytetyönsä.

Lisätietoja:
teatteri-ilmaisun ohjaaja Laura Viippola, puh. 040 760 7225

Koulutuskeskus Salpauksessa opiskelee 20 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Monialainen Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs