Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijoiden pop up -myynti ja seuraava avoin luento 5.11.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Opiskelijoiden pop up -myynti ja seuraava avoin luento 5.11.

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2014 klo 10:41
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Avoin HAMK -luentosarjan seuraava kaikille avoin luento järjestetään keskiviikkona 5.11.2014 klo 17.00 - 18.30. Luennon aiheena on ammattikorkeakoulu: mikä tekee ammattikorkeakoulusta alueelle tärkeän korkeakoulun. Luennolla kuullaan myös Sibeliuksen musiikkia. Ennen luentoa on mahdollista shoppailla D-rakennuksen aulassa järjestettävässä pop up -myynnissä klo 15.30 – 17.00. Myynnissä on opiskelijoiden valmistamia laadukkaita tuotteita. Varaathan käteistä rahaa.

HAMKin visio 2020 kuuluu seuraavasti: HAMKilla on innostavin korkeakoulutus ja työelämälähtöisin tutkimus. Uudessa strategiassa opiskelija on keskiössä ja työelämä välitön hyödynsaaja. Olemme alueen ainoa korkeakoulu – suuri sellainen: yli 7000 opiskelijaa, yli 700 henkilöstön jäsentä ja 7 kampusta. Tiesitkö, että HAMKissa voi suorittaa myös ylemmän korkeakoulututkinnon tai pätevöityä ammatilliseksi opettajaksi? Entä onko tutkimus- ja kehittämistoiminta jo tuttua?

HAMKista kertovat yhtymähallituksen puheenjohtaja Tarja Filatov, yhtymähallituksen varapuheenjohtaja Kai Heimonen, HAMKin rehtori Pertti Puusaari ja HAMKin talous- ja hallintojohtaja Mirja Pöhö. Tule kuulemaan Sibeliuksen musiikkia ja keskustelemaan HAMKista!

Luento järjestetään Korkeakoulukeskuksessa Hämeenlinnan Visamäessä D-talon ravintola Helmessä (os. Vankanlähde 11). Kartta löytyy osoitteesta www.hamk.fi/kartat.

Luento kuuluu Sibelius-juhlavuotta ennakoivaan avoimeen luentosarjaan. Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Lisätietoja www.hamk.fi/sibelius.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs