Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijoiden Liikuntaliiton liittokokous kokoontuu Helsingissä

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Opiskelijoiden Liikuntaliiton liittokokous kokoontuu Helsingissä

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2014 klo 15:10
Julkaisija: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) liittokokous järjestetään 13.–14.11. Helsingissä, Hotelli Haagassa. Liittokokouksen yhteydessä julkaistaan Liikunnan Manifesti, joka repii auki suomalaisen liikunnan ja urheilun vastakkainasetteluja ja konventioita sekä hahmottelee uutta, parempaa liikuntaa ja urheilua. Liittokokouksessa linjataan vuoden 2015 toimintaa sekä valitaan puheenjohtaja ja hallitus tulevalle vuodelle.

Torstaina 13.11. klo 10.00 alkavassa tilaisuudessa julkistetaan Liikunnan Manifesti, jonka tulevat vastaanottamaan ministeri Pia Viitanen ja valtiosihteeri Marcus Rantala. Tilaisuudessa järjestetään paneeli, jossa Manifestin teemoja kommentoivat ministeri Sirpa Paatero, valtiosihteeri Marcus Rantala sekä kansanedustajat Leena Harkimo, Tuomo Puumala, Kike Elomaa ja Paavo Arhinmäki.

Kaksipäiväisen liittokokouksen aikana käsitellään muun muassa liiton talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2015, luovutetaan OLL-malja ja Vuoden liekehtijä -palkinto vuonna 2014 ansioituneille toimijoille, käsitellään liittyminen SETA ry:n kannatusjäseneksi sekä päivitetään liiton järjestöstrategiaa ja liikuntapoliittista linjapaperia.

Liittokokous valitsee liitolle myös hallituksen vuodelle 2015. Ehdokkaita liiton puheenjohtajaksi on ennakkoon ilmoittautunut yksi ja varapuheenjohtajiksi kolme.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto edustaa Suomen yhteensä noin 300 000 korkeakouluopiskelijaa. OLL:n jäsenjärjestöjä ovat Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto – SAMOKin ja Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) ohella Kadettitoverikunta, Poliisiammattikorkeakoulun oppilaskunta sekä Tahkon Talli.

Tiedotusvälineet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan Liikunnan Manifestin julkistamistilaisuutta sekä liittokokousta. Henkilövalinnat tehdään perjantaina aamupäivällä. Valinnoista tiedotetaan medialle vaalien jälkeen.

Liittokokousmateriaalit: http://www.oll.fi/oll/liittokokous/

Seuraa tapahtumaa suorana netissä: https://new.livestream.com/muunne/OLL

Lisätietoja:

Pääsihteeri Hilkka Laitinen 044 780 0210, hilkka.laitinen(a)oll.fi

Puheenjohtaja Hanna Huumonen 044 780 0211, hanna.huumonen(a)oll.fi

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta. OLL vastaa suomalaisesta opiskelijahuippu-urheilusta sekä kansainvälisestä järjestötoiminnasta ja liikunnan edunvalvonnasta opiskelijoiden osalta.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto
Lapinrinne 2
00180 Helsinki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs