Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijoiden leipomaa leipää opiskelija- ja henkilöstöravintoloissa leipäviikolla 7.–13.9.

Koulutuskeskus Salpaus

Opiskelijoiden leipomaa leipää opiskelija- ja henkilöstöravintoloissa leipäviikolla 7.–13.9.

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2015 klo 09:15
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden ammattikorkeakoulun opiskelija- ja henkilöstöravintoloissa syödään taatusti tuoretta, opiskelijoiden leipomaa leipää kansallisella leipäviikolla 7.–13.9.2015. Noin 20 Koulutuskeskus Salpauksen leipuriopiskelijaa jalkautuu Koo-kuppiloiden keittiöihin kolmen hengen pienryhmissä. He leipovat erilaisia leipiä, joita saavat itse ideoida.

- Vietämme valtakunnallista leipäviikkoa vuosittain kaikissa ravintoloissamme. Teemalla muistutamme kuidun tärkeydestä ruokavaliossa sekä terveellisistä välipaloista, kertoo ravintolapalvelujohtaja Marko Viljamaa.

Täysjyväleipä on erinomainen kuidunlähde kasvisten ohella. Kuitua tulisi saada vähintään 25–35 grammaa päivittäin.

Opiskelijoiden leipomaa leipää tarjoilevat leipäviikolla Lahdessa Koo-kuppilat Kampus 1 ja 2 Ståhlberginkadulla, Koo-kuppila Kytölä Vipusenkadulla ja Ravintola Fellmannia Kirkkokadulla. Mukana tempauksessa ovat myös Salpauksen Nastolan ja Heinolan kampusten Koo-kuppilat.

- Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoita on vuosittain työssäoppimassa ravintoloissamme noin sata. Haluamme tarjota entistä enemmän aitoja oppimisympäristöjä ja -tilanteita opiskelijoille. Se tukee myös uusia opetussuunnitelmia, sanoo Viljamaa.

Koo-kuppilat tarjoavat päivittäin lounas- ja kahvilapalveluita Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoille, henkilöstölle ja muulle asiakaskunnalle. Koo-kuppiloissa syödään noin miljoona ateriaa vuodessa.

Tervetuloa tapaamaan leipuriopiskelijoita Koo-kuppila Kampus 2:ssa (Ståhlberginkatu 10, Lahti) 8.9. tai 9.9.2015 klo 8.30. Lisätietoja: ravintolapäällikkö Sirpa Romppanen, puh. 050 403 6861.

Koo-kuppiloiden yhteystiedot

Lisätietoja:
ravintolapalvelujohtaja Marko Viljamaa, puh. 044 708 1515
Koulutuskeskus Salpaus

 

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs