Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijoiden ja yrittäjien yhteiset Dyna-MeetUpit 14.2. ja 16.2. Lahdessa

Lahden ammattikorkeakoulu

Opiskelijoiden ja yrittäjien yhteiset Dyna-MeetUpit 14.2. ja 16.2. Lahdessa

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2012 klo 10:04
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Seuraavat Dyna-MeetUp-tilaisuudet järjestetään tiistaina 14.2. klo 9.30 ja torstaina 16.2 klo 9.00 Ravintola Asemassa Lahden bussiasemalla (Jalkarannantie 1).

Tiistaina liekeissä on innovaatioasiantuntija Petri Nyman, joka hoitaa työkseen Tuli-rahoituksia AMK-opiskelijoille. Rahoituksilla voidaan tehdä selvityksiä, prototyyppejä, selvittää kaupallista potentiaalia tai konseptin toimivuutta.

- Tervetuloa kuulemaan siis siitä, miten edetä oman idean kanssa rahoituksen suhteen, kertoo tapahtumaa järjestävä Anne Timonen.

Kun idea on hyvä, voi syntyä mitä vain

Torstaina kuullaan hieno kasvutarina siitä, miten yritystoiminta voi kasvaa hurjasti, kun idea on hyvä. Keijo Karjalainen Sympa Oy:stä tulee kertomaan heidän tarinansa. Paikalla on myös Mikko Nurminen yrityshautomosta.

Dyna-MeetUp on lahtelainen versio kansainvälisesti tunnetusta Open Coffee -formaatista, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen saman alueen yrittäjähenkisiä toimijoita. Tapaamisissa opiskelijat, yrittäjät ja asiantuntijat voivat kohdata ja verkostoitua vapaamuotoisesti.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Anne Timonen
puh. 050 385 5585 tai anne.timonen@lamk.fi

http://dyna.fi/meetup 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs