Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijoiden Get together -tapahtuma poiki hyvinvointiin liittyviä liikeideoita

Koulutuskeskus Salpaus

Opiskelijoiden Get together -tapahtuma poiki hyvinvointiin liittyviä liikeideoita

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2012 klo 12:22
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Täydellinen mies -koulutus, nuoruuden eliksiiri, kannettava kahvinkeitin, sähkörollaattori, sairaudenparannuskone ja ikipurkka olivat palkittuja liikeideoita opiskelijoiden Get together -tapahtumassa, joka järjestettiin tänään keskiviikkona Koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa.

Liikeideoita oli aamupäivän aikana kehittämässä noin 400 opiskelijaa.

– Kun on oikeat tekijät, homma hoituu, totesi liiketalouden opiskelija Paul Kukkonen, joka oli mukana ideoimassa nuoruuden eliksiiriä.

– Kukapa ei käyttäisi nuoruuden eliksiiriä, jos se olisi oikeasti mahdollista! totesi ryhmän toinen jäsen Nea Varkka.

Varkan ja Kukkosen ryhmässä oli kymmenkunta liiketalouden opiskelijaa, jotka eivät etukäteen tunteneet toisiaan. Kaikki olivat mukana liikeidean kehittelyssä ja sen markkinoinnin suunnittelussa.

– Tämä oli erilainen ja hauska kokemus. Aamupäivän aikana tutustui hyvin uusiin ihmisiin, sanoi Varkka.

Get together -tapahtumaan osallistui Salpauksen opiskelijoita myös muun muassa matkailun ja kiinteistöpalvelun aloilta. Lisäksi tapahtumassa oli mukana noin 50 Kannaksen lukion opiskelijaa.

– Tällä kertaa oli paljon terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä liikeideoita, joita voisi hyvin kehittää eteenpäin. Opiskelijat saivat paljon aikaan, vaikka aika oli lyhyt, totesi Päijät-Hämeen YES-keskuksen vetäjä Heidi Hosiokangas Koulutuskeskus Salpauksesta.

Get together -tapahtuma oli osa yrittäjyyskasvatuksen YES-viikkoa, jonka järjestelyistä vastaa Koulutuskeskus Salpauksessa toimiva Päijät-Hämeen YES-keskus.

Lisätietoja:
yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh.
Koulutuskeskus Salpaus, Päijät-Hämeen YES-keskus


Kuva: Liiketalouden opiskelijat Paul Kukkonen ja Nea Varkka luottivat omaan tiimiinsä ja liikeideaansa, nuoruuden eliksiiriin.

Liitetiedostot

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs