Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijayritysten tuotteet pukinkonttiin Forumin joulumarkkinoilta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Opiskelijayritysten tuotteet pukinkonttiin Forumin joulumarkkinoilta

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2014 klo 10:01
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston ja Sepän lukion opiskelijayritykset toteuttavat tekemällä oppimista parhaimmillaan järjestämällä joulumyyjäiset kauppakeskus Forumissa Jyväskylässä 21–23.11.2014. Samalla voi myös tutustua opiskelijayritystoimintaan. Tapahtumassa on mukana yhteensä noin 35 yritystä, jotka toimivat Nuori Yrittäjyys – periaatteella (NY). 

Opiskelijayritysten joulumarkkinat on osa Jyväskylän koulutuskuntayhtymän ja sen oppilaitosten aktiivisesti kehittämää koulu-yritysyhteistyötä. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, johon Jyväskylän ammattiopisto ja Sepän lukio kuuluvat, innostaa opiskelijoitaan yrittäjyyteen ja yritteliään asenteen oppimiseen. Yrittäjyys nähdään yhtenä mahdollisena uravaihtoehtona, mutta yritteliäs asenne työtä kohtaan koskettaa kaikkia. Yrittäjyyttä opitaan parhaiten aidoissa tilanteissa, joita opiskelijayritystoiminta tarjoaa.


Parhaat yritykset palkitaan

Markkinoiden yhteydessä järjestetään myös NY-aluemessut, joissa NY-yritykset pääsevät pistämään parastaan ja kilpailemaan keskenään mm. siitä, kuka on osaavin myyjä ja tarjoaa parasta palvelua. Tuomaristo koostuu Forumin yrittäjistä, ja palkintona parhaalle NY-yritykselle on matka vuotuiseen, valtakunnalliseen Uskalla Yrittää –finaaliin, jossa valitaan koko Suomen paras NY-yritys. Alueellisesta kilpailusta vastaa Keski-Suomen YES-keskus, joka tarjoaa monipuolisia yrittäjyyskasvatuspalveluja koko maakunnan alueella.


Artesaanien käsitöistä leivonnaisiin

Markkinoilta ja myymälästä löytyy monenlaista lahjaideaa pukinkonttiin aina artesaanien käsitöistä ravintola-alan opiskelijoiden herkullisiin leivonnaisiin. Tarjolla on myös erilaisia LED-valoja, NHL- joukkueiden pelipaitoja, minikaiuttimia, itse tehtyjä makukahveja, laajakulmalinssejä, itse tehtyjä ruokalappuja ja tumppuja vauvoille, pipoja ja paitoja, nappikuulokkeita, kauneudenhoitotuotteita, leivonnaisia sekä käsitöitä.

Opiskelijoiden kädentaitoja on esillä muutenkin, sillä 28 liiketaloutta opiskelevaa nuorta Jyväskylän ammattiopistosta ovat somistaneet Forumin ja Jyväskeskuksen jouluasuun.

Matkailualan NY-yrittäjät myös pyörittävät joulun ajan viikonloppuisin lapsiparkkia perheen pienimmille kauppakeskuksen pohjakerroksessa.


Joulumarkkinat ovat avoinna

Pe 21.11. klo 14 – 20
La 22.11. klo 10 – 17
Su 23.11. klo 12 – 18Pop Up –myymälä jatkaa

Heti joulumarkkinoiden jälkeen Jyväskylän koulutuskuntayhtymän opiskelijat avaavat Forumiin Pop Up

–myymälän. Myymälän rakentavat ja myyntityön hoitavat Jyväskylän ammattiopiston merkonomiopiskelijat. Pop Up toimii tiistaista  lauantaihin 25.–29.11. klo 10–18 jokaisena aukiolopäivänään. Myymälä löytyy Forumin ensimmäisestä kerroksesta.


Lisätietoja

Opettaja Pia Kotro, Jyväskylän ammattiopisto, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä  puh. 040 341 5807

Koulutussuunnittelija Niina Helin, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, puh. 040 341 5850

 

 

 

 

 

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi  

Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs