Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijayritysten joulumyyjäiset to 11.12. Lahden keskustassa – parhaat yritykset palkitaan

Koulutuskeskus Salpaus

Opiskelijayritysten joulumyyjäiset to 11.12. Lahden keskustassa – parhaat yritykset palkitaan

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2014 klo 09:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Opiskelijayritykset myyvät tuotteitaan ja palvelujaan joulumyyjäisissä, jotka järjestetään Lahden keskustan Joulubasaarissa (Hämeenkatu 13) torstaina 11.12. klo 10 – 18. Samalla nuoret yrittäjät osallistuvat NY-aluemessuille, joilla yrittäjistä ja liike-elämän edustajista koostuva tuomaristo arvioi yrittäjien messu-, myynti- ja asiakaspalvelutaitoja sekä liikeideoita.

Osallistujayrityksiä on ilmoittautunut mukaan parikymmentä. Mukana on noin 60 nuorta Koulutuskeskus Salpauksesta, Lahden ammattikorkeakoulusta sekä Päijät-Hämeen muista oppilaitoksista. Nuoret yrittäjät myyvät muun muassa leivonnaisia, käsitöitä, koruja ja sisustustuotteita.

Messuille osallistuvat yritykset ovat opiskelijoiden muodostamia miniyrityksiä, jotka toimivat yhden lukuvuoden ajan. Kyseessä on NY Vuosi yrittäjänä opinto-ohjelma, jonka tarkoituksena on työelämätaitojen oppiminen sekä yrittäjämäisen asenteen ja toimintatavan omaksuminen jo kouluaikana.

Parhaat yritykset jatkavat kansalliseen finaaliin

Parhaat yritykset julkistetaan ja palkitaan klo 15. Tuomaristo valitsee messujen parhaan tuotteen tai palvelun, parhaan myyjän, parhaan osaston ja parhaan NY-yrityksen kaikilta kouluasteilta.

Parhaat yritykset jatkavat kansalliseen finaaliin, joka järjestetään 14. -15. huhtikuuta 2015 Helsingissä. Kansalliseen finaaliin osallistuu 60 parasta NY-yritystä ympäri Suomen. Näistä yrityksistä paras pääsee edustamaan Suomea kesällä järjestettäviin Euroopan-mestaruuskisoihin Saksaan.

Lisätietoja:
Yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh. 044 708 0650
Koulutuskeskus Salpaus

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa.
www.salpaus.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs