Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijat tutustuvat eläviin kirjoihin

Turun ammattikorkeakoulu

Opiskelijat tutustuvat eläviin kirjoihin

Kutsu.
Julkaistu: 25.09.2013 klo 09:35
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Opiskelijat kokeilevat omakohtaisesti, millaista asiakkaiden arki on mm. juomalla kahvit näkövammaisten Pimé Caféssa, liikkumalla pyörätuolilla ja kommunikoimalla kuuron kanssa torstaina 3.10. klo 9–15 Turun AMK:n (Ruiskatu 8) tiloissa.

Neurologiset vammaisjärjestöt tutustuttavat sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita tulevien asiakkaidensa arkeen elävien kirjojen avulla ainutlaatuisessa Järjestöextremessä.

Turun ammattikorkeakoulun Järjestöextremessä toisiinsa tutustuvat lähes 150 opiskelijaa ja 44 sosiaali- ja terveysalan järjestöä. Neurologiset vammaisjärjestöt tuovat ensimmäistä kertaa paikalle puhuvat kirjansa eli jäseniään, joihin opiskelijat voivat tutustua pienryhmissä.

Aamuyhdeksältä tapahtumassa kuullaan Risto Savolaisen, Sanna Saarron ja Laura Lindvallin omat tarinat elämästä aivovamman kanssa, adhd-lapsen äidin ja kuuron arjesta.

 – Tapahtuman tavoitteena on korostaa välittämisen merkitystä, kertoo yksi tapahtuman järjestäjistä, erityisasiantuntija Tuula Peltoniemi sosiaali- ja terveysalan kattojärjestöstä SOSTEsta.

 – Ihmisiä ei tulisi lähestyä pelkästään toiminnallisten rajoitteiden näkökulmasta, vaan sosiaali- ja terveyspalvelujen tulisi vahvistaa sitä, mikä ihmiselle antaa voimaa ja iloa.

Järjestöextreme tarjoaa sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille järjestöjen tuottamaa tietoa mm. alan ammatillisesta osaamisesta, kokemusasiantuntijuudesta, harjoittelupaikoista ja vapaaehtoistoiminnasta.

TERVETULOA HAASTATTELEMAAN OMAN ELÄMÄNSÄ ASIANTUNTIJOITA

torstaina 3.10.2013 klo 9–15 (Turun ammattikorkeakoulu, Ruiskatu 8)

Tapahtuman toteuttavat alueen sosiaali- ja terveysalan järjestöt, SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry  ja Turun ammattikorkeakoulu.

Tapahtuman järjestelyt ovat osa opinnoissaan pidemmällä olevien oppimiskokemusta.

Lisätietoja:

Tuula Peltoniemi, puh. 050 540 0655, tuula.peltoniemi@soste.fi, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry

Päivi Niittyvaara, puh. 040 519 1457, paivi.kekalainen@students.turkuamk.fi, sosionomiopiskelija, Turun AMK

 

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs