Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijat pohtivat yrittäjyyskasvatusta 24 tunnin työpajassa Haukivuorella

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Opiskelijat pohtivat yrittäjyyskasvatusta 24 tunnin työpajassa Haukivuorella

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2013 klo 16:07
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulu järjestää kansainvälisen Bridging entrepreneurship education between Russia and Nordic countries –seminaarin Mikkelissä 14.–16.8.2013. Seminaarissa pureudutaan yrittäjyyskasvatukseen ja yrittäjyyden koulutukseen Pohjoismaissa ja Venäjällä.

Seminaarin yksi osa on nuorten 24 tunnin työpaja”24h Challenge”. Työpajan tarkoituksena on luoda uusia oppimismenetelmiä kehittämällä mm. innovatiivisuutta ja ongelmanratkaisukykyjä. Työpajaan osallistuu parisenkymmentä nuorta Venäjältä, Suomesta ja Tanskasta.

Opiskelijat työskentelevät 24 tuntia haasteen parissa Haukivuorella, Ikihyvä Oy:n tiloissa ja toimeksiannosta Haukirannassa. Liiketalouden opettajat Sami Heikkinen ja Reijo Honkonen toimivat 24h haasteen vastuuopettajina. Tapahtumaa on järjestämässä kaksi liiketalouden laitoksen Business Management -koulutusohjelman opiskelijaa, jotka toteuttavat tapahtumaa opinnäytetyönään.

Haukivuorella Ikihyvä Oy:hyn opiskelijat lähtevät 14.8. aamulla ja työskentelevät paikanpäällä vuorokauden.

Seminaari ja työpaja ovat osa Innovative entrepreneurship in Nordic-Russian context - hanketta. Hankkeen päätavoite on vahvistaa verkostoitumista ja yhteistyötä partnerikorkeakoulujen kesken. Hanketta toteuttavat Mamkin lisäksi partnerioppilaitokset Tanskasta ja Venäjältä.

 

Kutsu

Media on tervetullut tutustumaan seminaariin sekä työpajaan. Seminaari järjestetään Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksella, Mikpoli-salissa (Patteristonkatu 2). Työpaja järjestetään Haukivuorella, osoitteessa Haukirannantie 10.

 

Lisätietoja:

työpajasta

• lehtori Reijo Honkonen, 050 312 5015

• opiskelija Anna-Maija Torniainen, 050 321 86 39

 

seminaarista ja hankkeesta

• koulutusjohtaja Marja-Liisa Kakkonen, 040 826 6096

• seminaariohjelma: http://www.mamk.fi/bridging

 

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Ammattikorkeakoulu tekee läheistä yhteistyötä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs