Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijat ovat ahkeroineet Riihimäellä kesän työelämäprojektien parissa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Opiskelijat ovat ahkeroineet Riihimäellä kesän työelämäprojektien parissa

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2012 klo 15:46
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijoilla oli tänä kesänä kolmatta kertaa mahdollisuus suorittaa kesäopintoja. Monille opiskelijoille kesäopinnot ovat kätevä tapa nopeuttaa omaa valmistumista sekä kerätä arvokasta tietotaitoa tulevaisuutta varten.

Riihimäen yksikössä kesäopintoina on paitsi suoritettu normaaleja opintojaksoja myös paiskittu töitä erilaisten projektien parissa. Kesäopintojen projekteissa on tehty töitä todellisten yrityksistä tulevien kehityshaasteiden ratkaisemiseksi. Kesäprojektit alkavat olla nyt loppusuoralla. Opiskelijoiden aikaansaannoksia esitellään Riihimäen yksikössä (os. Kaartokatu 2) perjantaina 24.8. klo 9 alkaen. Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan projekteihin ja opiskelijoiden aikaansaannoksiin.

Projektien toimeksiantajat ovat yrityksiä, jotka tarjoavat projektiaiheen tavoitteineen opiskelijatyönä toteutettavaksi. Opiskelijoita projekteissa on ollut mukana yli 40: neljästä eri koulutusohjelmasta ja useasta eri maasta. Tänä kesänä mukana toimeksiantajina on ollut kolme laite- ja konesuunnittelualan yritystä, liikenne- ja tietotekniikka-alan yrityksiä sekä Riihimäen ja Hyvinkään kaupungit. Kesäopinnot ja työelämäprojektit toimivat alueella merkittävänä linkkinä paikallisen yrityselämän ja HAMKin yksikön välillä.

Lisätietoja:
Merita Aronen, p. 050 574 5024 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

--

HAMKin, LAMKin ja Laurean muodostaman FUAS-liittouman yhteiset kesäopinnot järjestettiin nyt kolmatta kertaa. Kesäopintojen avulla opiskelijat voivat vauhdittaa opintojaan ja turvata kesän toimeentulonsa. FUAS-liittouman ammattikorkeakoulujen opiskelijat ovat voineet valita kesäopintoja kaikista kolmesta ammattikorkeakoulusta.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs