Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijat luovat uusia ideoita yritysten tuote- ja palvelukehitykseen

Oulun ammattikorkeakoulu

Opiskelijat luovat uusia ideoita yritysten tuote- ja palvelukehitykseen

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2015 klo 07:22
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Teuvo Pakkalan kadun kampuksella järjestetään InnoStartti 2015 -tapahtuma keskiviikkona 7.10. Päivän aikana suomalaiset ja kansainväliset liiketalouden opiskelijat innovoivat ja kehittävät eri alan yritysten tuotteita, palveluja ja toimintaa. Tämän vuoden toimeksiantajat ovat Antell-Leipomot, Arina, Njetworking ja 6Aika-projekti.

Tapahtuman avulla opiskelijoille halutaan luoda aktiivista tekemisen meininkiä. Tapahtuma on myös tärkeä työelämäyhteistyön muoto, jossa opiskelijat saavat soveltaa oppimaansa teoriaa käytäntöön. Samalla opiskelijat verkostoituvat ja oppivat käyttämään erilaisia innovointimenetelmiä.

InnoStartti-tapahtumaan osallistuu noin 300 ensimmäisen vuoden opiskelijaa kampuksen kaikista tutkinto-ohjelmista, joita ovat liiketalous, tietojenkäsittely, kirjasto- ja tietopalvelu, International Business ja Business Information Technology. Mukana on myös noin 50 kansainvälistä opiskelijaa.

Media on tervetullut seuraamaan tapahtumaa keskiviikkona 7.10. kello 8.15–16.00. Kampus sijaitsee osoitteessa Teuvo Pakkalan katu 19, Oulu. Tapahtuman ohjelma on seuraava:

  • kello 8.15 toimeksiantajat antavat tehtävät opiskelijatiimeille
  • kello 12.30 semifinaalit, joissa opiskelijatiimit esittelevät ideansa
  • kello 13.45 finaalit
  • kello 14.30 palkintojenjako.

Lisätietoja:

Lehtori Outi Sutinen, 050 566 5917, outi.sutinen@oamk.fi

Tiimipäällikkö Tiina Gallén, 050 362 6141, tiina.gallen@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs