Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijat ideoivat uutta digitaaliseen kaupankäyntiin ja matkailualalle

Oulun ammattikorkeakoulu

Opiskelijat ideoivat uutta digitaaliseen kaupankäyntiin ja matkailualalle

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2013 klo 10:46
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Innoweek on Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Liiketalouden yksikön järjestämä innovointitapahtuma, joka auttaa yrityksiä ja yhdistyksiä kehittämään uusia palvelu- ja tuoteideoita. Tapahtuman aloitus on keskiviikkona 15.5. klo 11.30–15.30, jolloin opiskelijat saavat tietoa innovointimenetelmistä sekä haasteet Syötteen matkailuyhdistys ry:ltä ja Videra Oy:ltä.

Innovointiin osallistuu noin 70 liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja kirjasto- ja tietopalvelun opiskelijaa kansainvälisissä ja monialaisissa tiimeissä 20.–24.5. Tiimejä sparraavat opettajien lisäksi Syötteen matkailuyhdistys ry:n ja Videra Oy:n edustajat. Uudet viikon aikana kehitellyt ideat esitellään toimeksiantajille perjantaina 24.5. klo 8.15 alkaen.

Innoweek-tapahtumassa innovoidaan uusia ideoita Videran Älykkään kaupan konseptiin sekä kehitetään mahdollisuuksia hyödyntää digitaalisia medianäyttöjä ja videoavusteista asiakaspalvelua tulevaisuuden kauppapaikassa.
– Kehitämme innovatiivisia ratkaisuja niin fyysisen kaupan kuin digitaalisenkin kaupankäynnin tarpeisiin. Tulevaisuuden kauppapaikkaa pohdittaessa on tärkeää kuunnella, mitä nuoret ajattelevat. Uskomme saavamme paljon mielenkiintoisia ideoita Innoweekin tuloksena ja uutta lähestymistapaa tulevaisuuden kauppapaikkaan, kertoo Jani Lehtola Videralta.

Syötteen alueen matkailuyrityksiä palveleva matkailuyhdistys on saanut Pudasjärven kaupungilta lahjoituksena kirjastoauton, jolle myös innovoidaan uusia palveluideoita. Kirjastoauto on nähtävissä Innoweek-tapahtumassa Liiketalouden yksikön pihalla. Opiskelijat pääsevät siten tutustumaan innovointikohteeseen.

Oamkin Liiketalouden yksikössä opiskelee noin 1 800 opiskelijaa liiketalouden, tietojenkäsittelyn, kirjasto- ja tietopalvelun koulutusohjelmissa, englanninkielisissä International Business ja Business Information Technology -koulutusohjelmissa sekä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutusohjelmassa.

Lisätietoja

Tuula Ijäs, Oamk, lehtori, 050 565 8502, tuula.ijas@oamk.fi
Eija Svanberg, Oamk, tuntiopettaja, 040 141 5365, eija.svanberg@oamk.fi
Rauno Kurtti, Syötteen matkailuyhdistys, 0400 686 130, rauno.kurtti@syote.fi
Jani Lehtola, Videra, 040 840 2874, jani.lehtola@videra.com

Videra on johtava visuaalisen viestinnän asiantuntijayritys. Videran valikoima kattaa videoneuvottelupalvelut, medianäyttöpalvelut sekä videoavusteiset asiakaspalveluratkaisut täysin ulkoistettuina palvelutoteutuksina. Globaalisti toimivalla Videralla on yli 10 000 palvelutoimitusta yli sadassa maassa. Vuonna 1993 perustettu Videra työllistää yli sata henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Venäjällä. Vuodesta 2010 lähtien Videra on ollut osa Elisa-konsernia. Lisätietoja: www.videra.com.

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs