Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijat esittelevät Oamkin koulutustarjontaa Abi-päivillä 14.–15.11.

Oulun ammattikorkeakoulu

Opiskelijat esittelevät Oamkin koulutustarjontaa Abi-päivillä 14.–15.11.

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2012 klo 08:22
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulu (Oamk) esittelee koulutustarjontaansa Abi-päivillä Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella (Pentti Kaiteran katu 1, Oulu) keskiviikkona ja torstaina 14.–15.11. Oamkin osastolla tarjotaan tietoa koulutusmahdollisuuksista ja ammattikorkeakoulussa opiskelusta.

Oamkin osasto sijaitsee tänä vuonna luentosalien L5 ja L6 käytävällä. Esittelijöinä toimivat Oamkin omat opiskelijat sekä Hakutoimisto, jotka ovat paikalla molempina päivinä klo 9–15. Koulutustietouden lisäksi osastolla vierailu voi poikia iPadin, joka arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuvien kesken.

Oamkin opiskelijat kertovat koulutusohjelmistaan myös molempina päivinä klo 10–11 järjestettävässä paneelikeskustelussa luentosalissa L4.

Abi-päivillä vierailee kahden päivän aikana noin 4 000 lukiolaista Oulun ja Lapin lääneistä. Oamk on mukana tapahtumassa jo viidettä kertaa.

Lisätietoja

Eija Räisänen, suunnittelija, 010 272 3134, eija.raisanen@oamk.fi

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs