Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijaravintola Kasarmina siirtyy Mamkille

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Opiskelijaravintola Kasarmina siirtyy Mamkille

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2013 klo 14:05
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksen opiskelijaravintola Kasarminan ravintolatoiminta siirtyy 1.7.2013 Fazer Food Service Oy:ltä Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:lle.

Ravintola Kasarmina siirtyy osaksi Mikkelin ammattikorkeakoulun palvelutoimintaa ja Kasarmin kampuksen ravintolapalvelut –palveluyksikköä. Yksikön muut palvelut ovat Ravintola Talli, Ravintola DeXi ja Kasarmin kampuksen kokous- ja tilamyyntipalvelu. Ravintola Kasarmina toimii jatkossakin Kelan ateriatuettuna opiskelijaravintolana, joka tuottaa lounaspalveluita myös ammattikorkeakoulun henkilökunnalle ja muille asiakkaille.

Opiskelijat mukaan toiminnan kehittämiseen

Ravintola Kasarminan toimintaa on tavoitteena kehittää yhä enemmän yhdessä opiskelijoiden kanssa, kuten tällä hetkellä tehdään jo Mamkin muissa omissa ravintoloissa, Tallissa ja DeXissä. Suunnitelmissa on luoda Kasarminasta monialainen oppimisympäristö, jonka suunnittelu- ja kehitystyöhön osallistuvat eri alojen opiskelijat ja opettajat. Uusia ideoita, niiden pohjalta tehtävää suunnittelua ja käytännön toteutusta tehdään opintojaksoilla, harjoitteluissa ja opinnäytetöinä. Kehittämiskohteita ovat mm. uusiin Joutsenmerkki -kriteereihin vastaaminen, kokonaisenergiatehokkuus ja ladattava maksukortti. Tavoitteena on myös kansainvälisten opiskelijoiden nykyistä parempi huomioiminen ruokapalveluissa esimerkiksi teemaviikkojen, laajemman maustevalikoiman ja ruokalistojen kieliversioiden avulla.

 

Lisätietoja:

laatu- ja palvelujohtaja Marjo Nykänen,
puh. 040 5211 817 tai marjo.nykanen(at)mamk.fi

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs