Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskelijan Kokkola -opas ilmestynyt

Centria-ammattikorkeakoulu

Opiskelijan Kokkola -opas ilmestynyt

Tiedote.
Julkaistu: 21.08.2015 klo 14:55
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Toista kertaa toteutettu Opiskelijan Kokkola -opas on ilmestynyt. Opiskelijan Kokkola on tarkoitettu Kokkolaan muuttavalle uudelle opiskelijalle. Opas kertoo Kokkolasta ja sen monista mahdollisuuksista opiskelijalle. Oppaaseen on esimerkiksi koottu opiskelijan näkökulmasta tärkeimmät palvelut, harrastusmahdollisuudet, nähtävyydet, tapahtumat sekä ostospaikat ja ravintolat.

Opiskelijan Kokkola tehtiin nyt ensimmäistä kertaa myös englanninkielisenä. Opas on toteutettu yhteistyössä Centria-ammattikorkeakoulun, Kokkolan kaupungin ja Kokkolan Matkailun kanssa.

- Olemme löytäneet nyt hyvän formaatin ja opiskelijan näkökulmasta oikeat sisällöt. Seuraava vaihe on toteuttaa vastaavanlaiset oppaat Ylivieskasta ja Pietarsaaresta, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs