Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskele puutarhatuotannon ammattilaiseksi työn ohessa – haku käynnissä

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Opiskele puutarhatuotannon ammattilaiseksi työn ohessa – haku käynnissä

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2014 klo 11:49
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatti-instituutissa on parhaillaan käynnissä haku syksyllä Lepaalla alkavaan puutarhurin aikuiskoulutukseen. Tutkinto suoritetaan monimuotoisesti, jolloin lähijaksot oppilaitoksessa, etäopiskelu ja työssäoppiminen vuorottelevat. Osaaminen osoitetaan ammattiosaamisen näytöillä.

Puutarhatuotantoon erikoistunut puutarhuri osaa istuttaa ja hoitaa kasvihuone- ja taimistoviljelmiä sekä tehdä sadonkorjuuta ja lajittelua. Opintojen aikana tehdään myös opintoretkiä erilaisiin alan yrityksiin. Työnopetukset pidetään koulun viheralueilla, kasvihuoneilla, vihannes-, marja- ja hedelmäviljelmillä, puutarhamyymälässä sekä taimistolla. Työssäoppimisjaksot suoritetaan alan yrityksissä sekä Suomessa että ulkomailla.

Hakuaika on 24.3.–24.5.2014, ja koulutus alkaa 18.8.2014. Pääsyvaatimuksena koulutukseen on peruskoulu, eikä alan aikaisempaa työkokemusta vaadita. Koulutus, asuminen ja ruokailu lähijaksoilla ovat maksuttomia.

Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Toimipisteet ovat Hattulan Lepaalla, Tammelan Mustialassa ja Hämeenlinnan Evolla, Sairiossa ja Lahdensivulla. Hämeen ammatti-instituutti tekee kiinteää yhteistyötä Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) kanssa, sillä osa koulutusohjelmista toimii samoissa tiloissa.  

Hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät osoitteesta www.hami.fi.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs