Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opiskele englanniksi Kyamkissa - haku alkoi!

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Opiskele englanniksi Kyamkissa - haku alkoi!

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2014 klo 15:43
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Yhteishaku nuorten vieraskieliseen AMK-koulutukseen alkoi tänään tiistaina 7. tammikuuta. Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa on tarjolla kaksi englanninkielistä koulutusta: Degree Programme in International Business ja Degree Programme in Game Design.

Hakuaika vieraskielisiin koulutuksiin päättyy 11.2.2014. Opetus nyt haussa olevissa koulutuksissa alkaa elokuussa 2014. Opiskelu tapahtuu Kasarminmäen kampuksella Kouvolassa.

Kansainvälistä liiketoimintaa ja pelisuunnittelua maailmalle

Liiketalouden Degree Programme in International Business -koulutuksessa opinnot kestävät 3,5 vuotta. Aloituspaikkoja on tarjolla 40.

Opiskelijat voivat suunnata opintonsa joko kansainväliseen kauppaan (International Trade) tai kansainväliseen markkinointiin (International Marketing). Perusopintoihin voi sisällyttää vähintään lukukauden mittaisen opinto- tai harjoittelujakson ulkomailla. Valmistuvien tutkintonimike on Bachelor of Business Administration (BBA).

Muotoilun Degree Programme in Game Design -koulutuksessa on tarjolla 16 aloituspaikkaa. Opinnot kestävät 4 vuotta.

Koulutus keskittyy nimensä mukaisesti pelisuunnitteluun ja sisällöntuotantoon. Kyamk tarjoaa ainoana ammattikorkeakouluna muotoilun koulutuksen opintoja englannin kielellä. Valmistuvien tutkintonimike on Bachelor of Culture and Arts.

Lisätietoja koulutuksista ja hakemisesta: www.kyamk.fi/hakijalle.

Englanniksi voi opiskella suomalainenkin

Kyamkin vieraskieliset koulutukset soveltuvat sekä suomalaisille että ulkomaisille hakijoille, jotka etsivät monikulttuurista oppimisympäristöä sekä kansainvälistä näkökulmaa korkeakouluopintoihinsa.

Haku vieraskielisiin koulutuksiin tapahtuu osoitteessa www.admissions.fi. Hakemuksen on oltava perillä viimeisenä hakupäivänä 11.2.2014 kello 16.15.

Valintakokeet järjestetään Kouvolassa huhtikuun lopussa. Molempien koulutusten valintakokeisiin on mahdollisuus osallistua myös ulkomailla, sillä koetilaisuuksia järjestään kevään aikana yhteistyössä FINNIPS-yhteistyöverkoston kanssa eri puolilla maailmaa. Lisätietoja valintakoemaista ja kaupungeista: www.finnips.fi.

Kutsut valintakokeeseen postitetaan hakijoille viikolla 12. Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille 27.5.2014. Hakijan on ilmoitettava opiskelupaikan vastaanottamisesta viimeistään 29.7.2014 kello 16.15. Jonotusoikeus opiskelupaikkaan päättyy 12.8.2014.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Hakutoimisto
hakutoimisto@kyamk.fi  
p. 044 702 8752

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs