Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opinnäytetöitä tarkastetaan 1.12.2012 MAMKissa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Opinnäytetöitä tarkastetaan 1.12.2012 MAMKissa

Tiedote.
Julkaistu: 30.11.2012 klo 14:32
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Lauantaina 1.12.2012 MAMKissa tarkastetaan kaksi YAMK-tutkinnon opinnäytetyötä: Petri Haukan Organisaation sisäisen tiedonhallinnan kehittäminen sähköisiä toimintamalleja parantamalla ja Pasi Hyyryläisen Resurssin hallinnan kehittäminen. Tilaisuus alkaa kello 9 Mikpoli-salissa, Patteristonkatu 3, Mikkeli.

Opinnäytetöissä on tutkittu, miten sähköisellä asioinnilla voidaan tukea toiminnan kehittämistä. Tutkimuksen kohteena on ollut niin yritys kuin julkisen hallinnon organisaatio.

Tervetuloa tilaisuuteen!

Lisätietoja

 

Markku Nenonen
tutkijayliopettaja
Mikkelin ammattikorkeakoulu
markku.nenonen@mamk.fi

0503125078

 

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs