Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opetusministeri Jukka Gustafsson vierailee Mikkelin ammattikorkeakoulussa pe 5.10.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Opetusministeri Jukka Gustafsson vierailee Mikkelin ammattikorkeakoulussa pe 5.10.

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2012 klo 10:49
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Median edustajat ovat tervetulleita mediatilaisuuteen Mikkelin ammattikorkeakouluun perjantaina 5.10.2012 klo 10.40. Tilaisuudessa ovat paikalla mm. opetusministeri Jukka Gustafsson, kansanedustaja Pauliina Viitamies, Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Koivikko sekä Mikkelin ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Heikki Saastamoinen.

Tilaisuudessa kuullaan ajankohtaista tietoa korkeakoulujen rakenteellisesta uudistuksesta ja miten se vaikuttaa Mikkelin ammattikorkeakouluun tulevina vuosina.

Tilaisuus järjestetään ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksella, D-rakennuksessa, neuvotteluhuoneessa D 133.

Mediatilaisuuden jälkeen ministeri Gustafsson avaa Mikkelin ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan, MAMOKin kuntavaalipaneelin. Tilaisuus järjestetään ravintola Dexissä ja se alkaa klo 11.

 

Lisätietoja mediatilaisuudesta:

tiedottaja Kati Hoffren
Mikkelin ammattikorkeakoulu
040 717 9992, kati.hoffren@mamk.fi

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs