Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opetuselokuvakilpailun parhaat Oulun lasten ja nuorten elokuvafestivaaleilla 21.11.

Oulun ammattikorkeakoulu

Opetuselokuvakilpailun parhaat Oulun lasten ja nuorten elokuvafestivaaleilla 21.11.

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2014 klo 08:52
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää tällä viikolla opetuselokuvakilpailun EDIT 2014 – Educational video challenge. Kilpailun haasteena on tuottaa ja julkaista 72 tunnin aikana maksimissaan viiden minuutin opetuselokuva. Kilpailu on avoin kaikille.

Kilpailun tehtävä julkistetaan tiistaina 18.11. kello 12.00 kilpailun blogissa osoitteessa editchallenge.blogspot.fi. Kilpailun toteutuksessa on mukana Oulun korkeakoulujen lisäksi Oulun lasten ja nuorten elokuvafestivaalit, Valveen elokuvakoulu sekä yhteistyökumppaneita Itävallasta ja Saksasta.

Kilpailun elokuvat esitetään elokuvateatteri Studiolla (Hallituskatu 7, Oulu) perjantaina 21.11. kello 16.00–18.00. Elokuvista on samaan aikaan näytös yhteistyöoppilaitoksessa Linzissä, Itävallassa. Elokuvat voi katsoa myös netissä. Linkit elokuviin löytyvät tapahtuman blogista perjantaina. Samana päivänä kilpailun tuomaristo Suomessa ja Itävallassa pisteyttää määräaikaan mennessä julkaistut elokuvat. Kilpailun elokuvista arvioidaan niiden pedagoginen käyttötarkoitus sekä tekniset ja taiteelliset ominaisuudet. Kansainvälisen parhaan elokuvan lisäksi palkitaan myös paikallisen yleisön suosikit.

Opetuselokuvatuotanto on Oamkin Ammatillisen opettajakorkeakoulun erityisosaamisalue, johon on panostettu viime vuosina näkyvästi. Opetuselokuvan tuottamiseen liittyviin osaamisalueisiin on ollut mahdollista perehtyä syksyn aikana järjestetyissä webinaareissa. Lisäksi tiistaista perjantaihin haasteeseen osallistuville ryhmille on tarjolla opastusta opetuselokuvan tekemiseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä.

Lisätietoja: lehtori Janne Länsitie, 050 372 1903, janne.lansitie@oamk.fi ja tuntiopettaja Blair Stevenson, 040 141 5285, blair.stevenson@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 750 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs