Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opetus- ja kulttuuriministeriö vierailee LAMKissa 12.9.2014

Lahden ammattikorkeakoulu

Opetus- ja kulttuuriministeriö vierailee LAMKissa 12.9.2014

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2014 klo 14:26
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Opetus- ja kulttuuriministeriö on ottanut käyttöön uuden ohjausmenettelyn ja vierailee kaikissa Suomen ammattikorkeakouluissa vuoden 2014 aikana. Lahden ammattikorkeakoulussa vierailu järjestetään pe 12.9.2014.

Vierailun aikana ministeriön virkamiehet keskustelevat korkeakoulun ja ylläpitäjän johdon, ammattikorkeakouluosakeyhtiön keskeisten omistajatahojen ja 2015 aloittavan hallituksen edustajien, sidosryhmien edustajien sekä henkilöstön ja opiskelijakunnan edustajien kanssa.

Keskusteluiden keskeisinä teemoina ovat ammattikorkeakoulu-uudistus, ammattikorkeakoulujen uudistetut toimiluvat, strateginen johtaminen ja eri toimijoiden välinen vuorovaikutus, korkeakoulurakenteiden kehittäminen ja toiminnan laatu sekä henkilöstön ja opiskelijoiden hyvinvointiammattikorkeakoulu-uudistuksen toteuttaminen ja valmistautuminen uusimuotoisen ammattikorkeakoulun strategiatyöhön.

Vierailujen tavoitteena on lisätä ministeriön tietämystä korkeakoulukentästä sekä yksittäisen ammattikorkeakoulun ja sen toimialueen erityishaasteista sekä tukea ammattikorkeakoulua ammattikorkeakoulu-uudistukseen liittyvässä muutostilanteessa ja siihen kytkeytyvässä strategisessa kehittämisessä.

Lehdistötilaisuus klo 13.15 – 13.30 Oppimiskeskus Fellmannia, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti, neuvottelutila Natura, 2. krs.

Liite: Vierailun ohjelma

Lisätietoja:
rehtori Outi Kallioinen p. 044 708 1400  

 

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs