Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opetus- ja kulttuuriministeriö aloittaa ammattikorkeakouluvierailut HAAGA-HELIAsta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Opetus- ja kulttuuriministeriö aloittaa ammattikorkeakouluvierailut HAAGA-HELIAsta

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2014 klo 10:20
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Opetus- ja kulttuuriministeriö aloittaa toukokuussa 2014 ammattikorkeakoulujen ohjaukseen liittyvät vierailut kaikissa Suomen ammattikorkeakouluissa. Ensimmäisenä vierailukohteena on HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Helsingissä 5.5.2014.

Vierailujen tavoitteena on lisätä ministeriön tietämystä ammattikorkeakoulukentästä sekä yksittäisen ammattikorkeakoulun ja sen toimialueen erityishaasteista. Ammattikorkeakoululaki uudistui vuoden alussa, ja ministeriö haluaa tukea korkeakouluja ja niiden johtoa strategisessa kehittämisessä sekä lisätä tietoa toimintaympäristön muutoksista.

Vierailussa on mukana ministeriön ylintä johtoa, jotka tapaavat ammattikorkeakoulun johdon lisäksi myös henkilökunnan, opiskelijoiden ja sidosryhmien edustajia.


Lisätietoja:
Opetusneuvos Maarit Palonen, puh. 02953 30243, maarit.palonen@minedu.fi
Suunnittelujohtaja Ari Hälikkä, HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, ari.halikka@haaga-helia.fi


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 660 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs