Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Opettajankoulutus laajenee verkkoon

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Opettajankoulutus laajenee verkkoon

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2014 klo 11:15
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin ammatilliseen opettajankoulutukseen voi hakea jatkossa myös verkko-opiskelijaksi. Seuraava hakuaika on tammikuussa 2015.

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu kouluttaa eri alojen aikuisista ammattilaisista opetusalan osaajia. Ammatillinen opettajankoulutus sisältää 60 opintopisteen laajuiset pedagogiset opinnot, joita edellytetään Suomessa vakituisilta opettajilta.

Jo vuosia JAMK on tarjonnut ammatillista opettajankoulutusta verkko- ja lähiopiskelua yhdistävissä alueryhmissä Jyväskylässä ja eri puolilla Suomea. Nyt ryhmien rinnalle on päätetty perustaa myös verkko-opiskeluryhmä, jossa opettajaksi opiskellaan ryhmän nimen mukaisesti pääosin verkossa. Verkko-opiskeluryhmä tapaa toisiaan verkon välityksellä webinaareissa ja lähipäivien määrä on minimissään.

– Verkko-opiskeluryhmä vaatii opiskelijalta yhtä lailla aikaa ja jopa tavallista tiukempaa itsekuria. Riippumattomuus ajasta ja paikasta on kuitenkin hyvä mahdollisuus opiskelijalle, joka tekee esimerkiksi todella liikkuvaa työtä, kertoo opettajankoulutuspäällikkö Harri Keurulainen JAMKista.

Verkko-opiskelun rooli on suuri jokaisessa JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun alueryhmässä. Näin koulutus sopii paremmin aikuisen opiskelijan elämään ja tulevaisuuden työssäkin tarpeelliset taidot vahvistuvat jo opintojen aikana. Verkko-opiskelun määrä kun on kasvussa kaikissa oppilaitoksissa.

Ammatilliseen opettajankoulutukseen voi hakea 7.–27.1.2015 osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakijoilta edellytetään pääsääntöisesti korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta.

Tammikuun haussa ovat mukana myös opettajille tarkoitetut jatkokoulutukset. JAMKin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voi hankkia ammatillisen erityisopettajan tai opinto-ohjaajan kelpoisuuden Jyväskylän ja Kaakkois-Suomen alueryhmissä.

Lue lisää

Lisätietoja:
Harri Keurulainen, opettajankoulutuspäällikkö, 040 5323 147, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu

 

 

 

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs