Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ookko tosissas, huumorillako bisnestä?

Oulun ammattikorkeakoulu

Ookko tosissas, huumorillako bisnestä?

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2016 klo 10:01
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Miten hymy liittyy markkinointiin, ja voiko huumori vaikuttaa organisaation menestykseen? Kuinka huumori voi vaikuttaa luovuuteen? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan vuoden omintakeisimmassa Ookko tosissas – huumorillako bisnestä?! -seminaarissa Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella perjantaina 19.2. kello 8.30–13.30. Tilaisuuden juontaa stand up -koomikko ja työhyvinvointivalmentaja Päivi Kuuva.

Seminaarissa eri alojen asiantuntijat tuovat esille näkemyksiään siitä, miten huumoria voi hyödyntää yritysten liiketoiminnan sekä organisaatioiden toiminnan kehittämisessä. Kansainvälisinä huippupuhujina ovat professori Magnus Söderlund (Stockholm School of Economics), tohtori Alyona Ivanova (Mental Health Research Center) ja toimitusjohtaja Piotr Pluta (Human Factors AS). Seminaarissa voi osallistua myös mielenkiintoiseen työpajaan, jossa voi oppia itsestään ja toisistaan uutta sekä saada sytykkeitä työyhteisöjen viestinnän kehittämiseksi. Seminaari päättyy paneelikeskusteluun, jossa huumorin mahdollisuuksista ja riskeistä ovat keskustelemassa muun muassa Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén, Kaleva Oy:n myyntipäällikkö Karri Oikarinen, Oulun museo- ja tiedekeskus Luupin yhteistyökoordinaattori Sampo Puoskari ja työyhteisöjen pelittäjä, Siivittäjä Sisko Kärki.

Ohjelma
8.30–9.10 Smiles in Marketing, Prof. Magnus Söderlund, Stockholm School of Economics
9.10–9.50 Humor and Collective Activity, Dr. Alyona Ivanova, Mental Health Research Center of RAMS
9.50–10.30 Humor in the Organizational Context. Should we be having a laugh? MD Piotr Pluta, Human Factors AS
10.30–11.15 Lunch
11.15–12.30 The Diversity Icebreaker – Demonstration Workshop
12.30–13.30 Paneelikeskustelu: Teemoina huumori asiakaspalvelussa ja asiakkaan kohtaamisessa sekä huumori työyhteisössä

Seminaarin järjestää Tekes-rahoitteinen HURMOS-hanke yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk), Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun ja Martti Ahtisaari Instituutin kanssa. Hankkeessa ovat mukana Ponsse Oyj, Huvivaltio PowerPark, Ranuan Seudun Matkailu Oy, motiMind Oy, Kaleva Oy, Oulun museo- ja tiedekeskus Luuppi, Oulun Kaupunginteatteri Oy, Siivittäjä Sisko Kärki ja Virtaavain Pia Orell-Liukkunen.

Ilmoittautumiset maksuttomaan seminaariin 15.2. mennessä osoitteessa oamk.fi/huumorillabisnesta.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Sari Alatalo, Oamk, 040 141 5336, sari.alatalo@oamk.fi

projektipäällikkö Eeva-Liisa Oikarinen, Oulun yliopisto, 029 448 7772, eeva-liisa.oikarinen@oulu.fi

oamk.fi/hurmos

Liitetiedostot

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs