Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Online-seminaarista vauhtia työelämäyhteistyöhön

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Online-seminaarista vauhtia työelämäyhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2012 klo 14:53
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun hallinnoima Vauhtia työelämäyhteistyöhön -hanke järjestää online-seminaarin tiistaina 12.6.2012 klo 13–14.15. Seminaarin tavoitteena on esitellä työelämälähtöisiä projekteja sekä tutustua työelämäyhteistyön tarjoamiin uusiin oppimisen ja opetuksen mahdollisuuksiin. Seminaari on suunnattu erityisesti yrityksille ja työelämäkumppaneille, opiskelijoille sekä työelämäyhteistyössä toimiville opettajille.

Online-seminaari on viimeinen seminaari Vauhtia työelämäyhteistyöhön -hankkeen tiimoilta, ja sen tarkoituksena on koota hankkeesta saadut tulokset yhteen. Hankkeessa on käyty benchmarking-vierailuilla Tanskassa sekä Hollannissa tutustumassa näiden maiden opetuksen ja tutkimuksen integroinnin käytänteisiin. Seminaarissa esitellään vierailuista saatuja kokemuksia, mutta keskustellaan myös siitä, kuinka näitä uusia ajatuksia voidaan soveltaa käytännön toiminnassa.

- Opiskelijat toivovat entistä enemmän aitoa tekemistä ja työelämäläheisiä projekteja oppimiseensa. Mielekkäiden oppimismahdollisuuksien lisäksi palvelemme yritysten tarpeita kehittämällä heidän ongelmiinsa ratkaisuja. Yhteistyötapoja on useita. Hollannista ja Tanskasta löysimme uusia ideoita ja niistä, mutta myös jo kokeilluista toimintatavoista, on kehitelty muutamia yhteistyömalleja. Näistä malleista ja kokeiluista kerrotaan tarkemmin online-seminaarissa, kertoo Leena Vainio, hankkeen projektipäällikkö.

Online-seminaari toteutetaan Adobe Connect Pro -verkkokokousympäristön kautta, eikä siihen tarvitse etukäteen ilmoittautua. Ohjeistus online-seminaariin osallistumisesta sekä kokouksen osoite löytyy hankkeen www-sivuilta www.hamk.fi/vauhtia.

Lisätietoja
projektipäällikkö Leena Vainio, p. 03 646 4380 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs