Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Omnian ja Espoon sekä Kirkkonummen seurakuntayhtymien uusi yhteistyösopimus allekirjoitetaan 30.10.

Omnia

Omnian ja Espoon sekä Kirkkonummen seurakuntayhtymien uusi yhteistyösopimus allekirjoitetaan 30.10.

Kutsu.
Julkaistu: 26.10.2015 klo 13:20
Julkaisija: Omnia

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on tehnyt vuosia yhteistyötä Espoon ja Kirkkonummen seurakuntayhtymien kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tukea toisen asteen ammatillista koulutusta ja työpajatoimintaa, monikulttuurisessa oppilaitos- ja työpajaympäristössä tapahtuvaa arvokasvatusta sekä työ-, opiskelija- ja työpajayhteisön henkistä, hengellistä ja sosiaalista hyvinvointia.

Sen lisäksi, että oppilaitospastorit ovat mukana erilaisissa oppilaitoksen tapahtumissa ja tilaisuuksissa, ovat he mukana erilaisissa työryhmissä. Seurakuntien oppilaitostyöntekijöiden palvelut ovat kaikkien omnialaisten niin opiskelijoiden, työpajanuorten kuin henkilökunnan käytössä vakaumuksesta tai uskontokunnasta riippumatta. Palvelu koskee myös kirkkoon kuulumattomia henkilöitä. Seurakuntien oppilaitostyöntekijät sitoutuvat uskontodialogiseen työotteeseen uskonnonvapauslain hengen mukaisesti. Omniaan nimettyjen oppilaitostyöntekijöiden tekemä työ on Omnialle maksutonta.

Kuntayhtymän ja seurakuntayhtymien uusi sopimus allekirjoitetaan ravintola Henricuksessa 30.10. klo 10.30 (Kirkkokatu 16 A, Espoo). Periaatteiden kirjaamisella pyritään selkeyttämään olemassa olevat toimintatavat. Sopimuksen allekirjoittavat kuntayhtymän johtaja Tapio Siukonen, yhteisen seurakuntatyön päällikkö Juha Lassila ja Kirkkonummen kirkkoherra Timo Posti. Mukana myös seurakuntien ja Omnian muuta henkilöstöä.

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on monialainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa nuorille ja aikuisille toisen asteen ammatillista koulutusta, oppisopimuksia, lukio-opetusta, työpajatoimintaa sekä vapaan sivistystyön kursseja. Eri-ikäiset oppijat voivat joustavasti yhdistää esimerkiksi opintoja ja harrastustoimintaa mielekkäiksi kokonaisuuksiksi. Omniassa työskentelee 860 alansa ammattilaista ja oppijoita on eri yksiköissä vuosittain yli 60.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs