Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Omnian ammattiopiston kesän haut perustutkintoihin ja valmistaviin koulutuksiin alkavat 16.6.2014

Omnia

Omnian ammattiopiston kesän haut perustutkintoihin ja valmistaviin koulutuksiin alkavat 16.6.2014

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2014 klo 13:33
Julkaisija: Omnia

Omnian ammattiopistossa on vielä kesän aikana käynnissä useampia hakuja syksyllä 2014 alkaviin koulutuksiin. Avoimien paikkojen määrät ja hakujen aikataulut vaihtelevat, tarjontaa on kuitenkin paljon.

Peruskoulun ja lukion suorittaneet tekevät haut osoitteessa opintopolku.fi. Hak­ijat, jotka haluavat opiskella uuden ammatillisen tutkinnon tai joilla on jäänyt tutkinnon suorittaminen kesken tekevät erillishaun osoitteessa omnia.fi.

Yhteishaun lisähaku osoitteessa opintopolku.fi

Lisähaun hakukohteet on suunnattu peruskoulupohjaisille (pk) tai lukion (yo) käyneille hakijoille. Koulutustarjonta voi vielä laajentua peruutuspaikkojen myötä. Ajantasainen tieto löytyy ja hakeutuminen tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi.

Tarjonta löytyy myös Omnian verkkosivuilta:
https://www.omnia.fi/web/ammattiopisto/omnian-ammattiopistosta-koulutusta-nuorille-

Erillishaku osoitteessa omnia.fi

Erillishaun kautta aiemmin ammatillisen tutkinnon suorittaneet voivat hakeutua ammatilliseen koulutukseen.

Erillishaussa voi myös hakeutua suorittamaan kesken jääneen tutkinnon loppuun tai suorittamaan englanninkielistä liiketalouden perustutkintoa.

Lisätietoa löytyy Omnian verkkosivuilta:
https://www.omnia.fi/web/ammattiopisto/omnian-ammattiopistosta-koulutusta-nuorille-

Valmistava koulutus -haut osoitteessa opintopolku.fi sekä Omnian sivuilla

Valmistavan koulutuksen haku on 16.6.–25.7.2014 osoitteessa opintopolku.fi.Tässä haussa haetaanOmnian ammattistartille ja maahanmuuttajille suunnattuun valmistavaan koulutukseen. Valmentava ja kuntouttava opetus ja ohjaus on erillishaussa.

Lisätietoa löytyy Omnian verkkosivuilta:
https://www.omnia.fi/web/ammattiopisto/omnian-ammattiopistosta-koulutusta-nuorille-

InfoOmnia on avoinna koko kesän

InfoOmniasta saa tietoa eri koulutusvaihtoehdoista, ohjausta ja neuvontaa koulutukseen hakeutumisesta sekä tarvittaessa yksilöllistä ohjausta ja tukea mahdollisten muiden palvelujen piiriin. Palvelupisteessä hakijoita auttavat mm. etsivän nuorisotyön ohjaajat, opinto-ohjaajat ja opintosihteerit.

InfoOmnian palvelupisteet ovat Espoossa osoitteissa Kirkkokatu 16 B/Espoon keskus, Omnian tilat ja Upseerinkatu 1-3/Leppävaara, Avecin talo.

Lisätietoa löytyy Omnian verkkosivuilta:
www.omnia.fi/infoomnia

Omnia vastaa jäsenkuntiensa Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ammatillisesta toisen asteen koulutuksesta. Monialaisessa koulutuskuntayhtymässä on vuositasolla noin 10.000 ammatillisen koulutuksen opiskelijaa, joista perustutkintokoulutuksessa on noin 5.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs