Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Omnia ja Metropolia syventävät yhteistyötään

Omnia

Omnia ja Metropolia syventävät yhteistyötään

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2016 klo 19:20
Julkaisija: Omnia

Omnia allekirjoitti tänään 17.8.2016 yhteistyösopimuksen Metropolia-ammattikorkeakoulun kanssa. Samassa tilaisuudessa Metropolia solmi sopimukset Stadin ammattiopiston ja Vantaan ammattiopisto Varian kanssa. Sopimuksilla tiivistetään ammattikorkeakoulun ja toisen asteen alueellista yhteistyötä.

Oppimista tukevan yhteistyön tavoitteena on luoda opiskelijoille opintopolkuja, jotka tuottavat tulevaisuuden osaamista sekä edesauttavat jatko-opintoihin pääsyä ja työllistymistä. Polku peruskoulusta ammatillisen kautta ammattikorkeakouluihin on tärkeää saada tunnetummaksi, sujuvammaksi ja tasa-arvoisemmaksi. Yhteistyötä ei aloiteta tyhjästä - uusin Omnian ja Metropolian välisenä yhteistyönä aloitettu kokeilu on alkanut tänä syksynä autoalalla lupaavasti.   

Uusi sopimus kattaa oppimistoiminnan lisäksi tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan (TKI) sekä liiketoiminnan kehittämisen yhdessä. Se mahdollistaa laajasti myös muun yhteistyön syventämisen. Yhteistyön tavoitteena on hyödyntää osapuolten osaamista ja resursseja uusien yhteistyömuotojen kehittämiseksi kustannustehokkaasti sekä asiakaslähtöisesti.

Lisätietoja

  • kuntayhtymän johtaja Tapio Siukonen, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, p. 044 369 6600

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on monialainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa nuorille ja aikuisille toisen asteen ammatillista koulutusta, oppisopimuksia, lukio-opetusta, työpajatoimintaa sekä vapaan sivistystyön kursseja. Eri-ikäiset oppijat voivat joustavasti yhdistää esimerkiksi opintoja ja harrastustoimintaa mielekkäiksi kokonaisuuksiksi. Omniassa työskentelee 860 alansa ammattilaista ja oppijoita on eri yksiköissä vuosittain yli 60.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs