Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Olympiakultamitalisti Samppa Lajunen mukana kannustamassa Lahden nuoria yritteliäisyyteen ke 18.4.

Koulutuskeskus Salpaus

Olympiakultamitalisti Samppa Lajunen mukana kannustamassa Lahden nuoria yritteliäisyyteen ke 18.4.

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2012 klo 14:39
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Olympiamitalisti Samppa Lajunen kertoo oman menestystarinansa Lahden yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille Koulutuskeskus Salpauksessa keskiviikkona 18.4. Kahteen samansisältöiseen Global Dignity -tapahtumaan on ilmoittautunut yli 300 opiskelijaa. Tilaisuudet järjestetään Koulutuskeskus Salpauksessa Wanhassa teatterissa, osoitteessa Ståhlberginkatu 4 B, Lahti. Aamupäivän tapahtuma on klo 8.30–11.30 ja iltapäivän klo 12.30–15.30.

Global Dignity -tapahtuma innostaa nuoria ottamaan vastuun omasta elämästään ja perehdyttää muun muassa suvaitsevaisuuteen, yrittäjähenkisyyteen ja ihmisarvoon. Lahdessa nuoria ovat innostamassa Lajusen lisäksi Nordic Business Forum Oy:n Mikko Jaatinen, Jyri Lindén ja Juha Lehto.

Global Dignity -päivän järjestää Päijät-Hämeen YES-keskus yhteistyössä Nordic Business Forum Oy:n kanssa. Global Dignity-päivä kiertää 2012 keväänä ympäri Suomea, ja sen tavoitteena on kohdata yli 2 000 nuorta.

Päijät-Hämeen YES-keskus on Koulutuskeskus Salpauksen hanke, joka toimii Hämeen ELY-keskuksen rahoittamana vuoden 2013 loppuun.

Lisätietoja
projektikoordinaattori Sari Mertsalmi, puh. 044 708 0846
yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh. 044 708 0650

Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen YES-keskus

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs