Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Olli Mertanen Turun ja Satakunnan ammattikorkeakoulujen liittouman toiminnanjohtajaksi

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Olli Mertanen Turun ja Satakunnan ammattikorkeakoulujen liittouman toiminnanjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2014 klo 11:15
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Lounais-Suomen ammattikorkeakoululiittouman määräaikaiseksi toiminnanjohtajaksi vuosille 2014–2015 on valittu Turun AMK:sta yliopettaja Olli Mertanen ja apulaistoiminnanjohtajaksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta tutkimuspäällikkö Anne Kärki.

Liittoumahallituksen puheenjohtajaksi on valittu Jouko K. Lehmusto Turusta ja varapuheenjohtajaksi Anttivesa Knuuttila Porista 2-vuotiskaudeksi 2014–2015.

Olli Mertanen on toiminut aiemmin muun muassa Turun AMK:n koulutusjohtajana ja vararehtorina.

Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Turun ammattikorkeakoulu allekirjoittivat liittoumasopimuksen 24.10.2013. Sopimus on kahden itsenäisen ammattikorkeakoulun strateginen yhteistyösopimus. Molemmat osapuolet toimivat jatkossakin itsenäisinä, mutta yhdessä.

Yhteistyötä kesäopinnoista yrittäjyyteen

Liittouman ensimmäinen konkreettinen tehtävä on toimintasuunnitelman laatiminen vuosille 2014–2015. Toimintasuunnitelman asioita tulevat olemaan liittoumastrategian laatiminen, laadunhallintajärjestelmien yhdenmukaistaminen, yhteistyö kampusrakenteiden sekä ylempien AMK-tutkintojen toteuttamisessa, yhteinen kesä- ja virtuaaliopetusohjelma, vieraskielisen koulutuksen toteutusstrategia, opiskelijalähtöisen yrittäjyyden vahvistaminen sekä maakuntakorkeakoulutoiminnan edistäminen.

Toimintasuunnitelma noudattaa niitä asiakokonaisuuksia, jotka tulivat esille selvitysmies Pentti Rauhalan raportissa. Selvitys Turun ja Satakunnan ammattikorkeakoulujen pysyvästä strategisesta integraatiosta julkaistiin maaliskuussa 2013.

 

Lisätiedot:

toiminnanjohtaja Olli Mertanen, p. 050 5985684

Liitetiedostot

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja kuudella eri osaamisalueella:hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs