Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Olli Mertanen Turun ja Satakunnan ammattikorkeakoulujen liittouman toiminnanjohtajaksi

Turun ammattikorkeakoulu

Olli Mertanen Turun ja Satakunnan ammattikorkeakoulujen liittouman toiminnanjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2014 klo 11:15
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Lounais-Suomen ammattikorkeakoululiittouman määräaikaiseksi toiminnanjohtajaksi vuosille 2014–2015 on valittu Turun AMK:sta yliopettaja Olli Mertanen ja apulaistoiminnanjohtajaksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta tutkimuspäällikkö Anne Kärki.

Liittoumahallituksen puheenjohtajaksi on valittu Jouko K. Lehmusto Turusta ja varapuheenjohtajaksi Anttivesa Knuuttila Porista 2-vuotiskaudeksi 2014–2015.

Olli Mertanen on toiminut aiemmin muun muassa Turun AMK:n koulutusjohtajana ja vararehtorina.

Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Turun ammattikorkeakoulu allekirjoittivat liittoumasopimuksen 24.10.2013. Sopimus on kahden itsenäisen ammattikorkeakoulun strateginen yhteistyösopimus. Molemmat osapuolet toimivat jatkossakin itsenäisinä, mutta yhdessä.

Yhteistyötä kesäopinnoista yrittäjyyteen

Liittouman ensimmäinen konkreettinen tehtävä on toimintasuunnitelman laatiminen vuosille 2014–2015. Toimintasuunnitelman asioita tulevat olemaan liittoumastrategian laatiminen, laadunhallintajärjestelmien yhdenmukaistaminen, yhteistyö kampusrakenteiden sekä ylempien AMK-tutkintojen toteuttamisessa. Lisäksi aiheina ovat yhteinen kesä- ja virtuaaliopetusohjelma, vieraskielisen koulutuksen toteutusstrategia, opiskelijalähtöisen yrittäjyyden vahvistaminen sekä maakuntakorkeakoulutoiminnan edistäminen.

Toimintasuunnitelma noudattaa niitä asiakokonaisuuksia, jotka tulivat esille selvitysmies Pentti Rauhalan raportissa. Selvitys Turun ja Satakunnan ammattikorkeakoulujen pysyvästä strategisesta integraatiosta julkaistiin maaliskuussa 2013.

 

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Olli Mertanen, p. 050 5985684

Liitteenä kuvat
(Olli Mertanen, toiminnanjohtaja ja Anne Kärki, apulaistoiminnanjohtaja)

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs