Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oikeudellinen suuntautuminen ylempään AMK-tutkintoon

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Oikeudellinen suuntautuminen ylempään AMK-tutkintoon

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2014 klo 09:12
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) tarjoaa mahdollisuuden opiskella työn ohessa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon, tradenomi (ylempi AMK), Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutuksessa. Syksyllä 2014 alkavassa koulutuksessa on mahdollisuus valita johtamisen lisäksi nyt myös oikeudellisia opintoja.

Oikeudelliseen osaamiseen painottuvat syventävät opinnot toteutetaan yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Opinnot soveltuvat niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin työntekijöille ja yritystoimintaa harjoittaville henkilöille sekä ns. oikeustradenomeille. Opintoja suunniteltaessa on kuultu Oikeusministeriön alaisia virastoja.

Opinnot on mahdollista suorittaa työn yhteydessä. Lähiopetusta järjestetään keskimäärin joka kolmas perjantai. Oikeudellisten opintojaksojen lähiopetukseen voi osallistua verkon välityksellä SAMKissa kehitetyn HILL-järjestelmän kautta olinpaikasta riippumatta tai kampuksilla Porissa, Huittisissa tai Turussa.

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka työssään tarvitsevat oikeudellista osaamista ja esimiestaitoja sekä kykyä muutoksen kohtaamiseen ja läpiviemiseen organisaatiossa. Opintojen suorittaminen työn ohella kestää noin kaksi vuotta. Koulutus on mukana kevään yhteishaussa.

Lisätietoja: OTL, VT, juridiikan lehtori Seppo Anttila, p. 044 710 6332, seppo.anttila@samk.fi

Opintoja voi suorittaa myös täydennyskoulutuksena avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Avoin AMKtarjoaa mahdollisuuden päivittää osaamista ja suorittaa osia tutkinnoista. Tavoitteena voi olla osaamisen laajentaminen, asiantuntijuuden syventäminen ja/tai myöhemmin suoritettava ylempi AMK -tutkinto. Lisätietoja samk.fi/avoinamk

Kevään yhteishaku ammattikorkeakouluihin on käynnissä 3.3.–1.4.2014. SAMKissa voit opiskella ylemmän AMK-tutkinnon lisäksi sekä nuorten että aikuisten AMK-tutkinnon.

Lisätietoa koulutuksista, hakemisesta ja valintaperusteista osoitteesta samk.fi/haku tai Hakutoimistosta, hakutoimisto@samk.fi, p. (02) 620 3033.

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs