Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oamkissa verkostoidutaan ulkomaalaisten korkeakouluopettajien kanssa

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkissa verkostoidutaan ulkomaalaisten korkeakouluopettajien kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2014 klo 08:23
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksiköissä (Kotkantie 1, Oulu) vietetään 17.–21.3. kansainvälistä opettajavaihtoviikkoa. Lähes neljäkymmentä korkeakouluopettajaa eri puolilta Eurooppaa tulee viikoksi opettamaan Oamkin opiskelijoita, vaihtamaan kokemuksia opettajien ja projektihenkilöiden kanssa sekä suunnittelemaan yhteistyötä.

Tiiviisti viikon ajalle keskitetty toiminta tuo kansainvälistymiselle erityistä painoarvoa ja tehostaa myös resurssien käyttöä. Tärkein tavoite on tarjota Oamkin opiskelijoille konkreettisia kokemuksia kansainvälisyydestä ja rohkaista heitä siten lähtemään opiskelijavaihtoon. Ulkomaalaiset opettajakollegat tuovat myös uusia ideoita opetukseen ja kannustavat esimerkillään Oamkin opettajiakin vaihtoon.

Viikon aikana lisäksi luodaan ja vahvistetaan kontakteja tulevaa opetusyhteistyötä varten sekä edistetään tutkimus- ja kehitystyötä. Opettajavaihtoviikko järjestetään Tekniikan yksikössä kolmannen kerran ja Luonnonvara-alan yksikössä toisen kerran.

Viikon tarkemman ohjelman voi katsoa Oamkin verkkosivuilta osoitteista u.oamk.fi/tekniikka ja u.oamk.fi/luova.

Lisätietoja

Tekniikan yksikkö
suunnittelija Bastian Fähnrich, 050 317 4931
suunnittelija Katja Kurasto, 050 468 3451

Luonnonvara-alan yksikkö
lehtori Arja Maunumäki, 050 306 9229

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs