Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oamkin viestinnän osaston 10-vuotias Showtime 29.4.2014

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin viestinnän osaston 10-vuotias Showtime 29.4.2014

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2014 klo 07:48
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Kulttuurialan yksikön viestinnän osaston Showtimessa esitellään tiistaina 29.4. kello 10.00–16.35 opiskelijoiden lukuvuoden aikana tekemiä projekteja ja opinnäytetyöproduktiota. Tänä vuonna 10-vuotisjuhlaansa viettävä tapahtuma järjestetään joka syksy ja kevät, ja se on saavuttanut paikkansa lukukauden odotettuna kohokohtana.

Tämän kevään spektaakkelimainen Showtime järjestetään juhlavissa Teatteri Rion tiloissa (Hallituskatu 11, Oulu). Tapahtumassa esitellään yli 30 opiskelijatuotantoa, joista noin puolet on toteutettu asiakasprojekteina alueen yrityksille ja yhteisöille. Showtimen tarkempaan ohjelmaan voi tutustua verkkosivuilla osoitteessa oamk.fi/showtime. Tilaisuus on K-18, ja sinne on vapaa pääsy.

Oamkin viestinnän tutkinto-ohjelmasta valmistuu ammattilaisia median asiantuntijatehtäviin ja sisällöntuottamiseen. Valmistuneiden vahvuutena ovat monipuoliset käytännön taidot, valmius työnsä kehittämiseen ja tekijän asenne. Koulutuksessa korostuu yhteistoiminnallinen tekemällä oppiminen, jossa simuloidaan aitoja työympäristöjä sekä tutkiva asenne ja luovuus. Lisäksi koulutuksessa painotetaan projektityöskentelyä, asiakaslähtöisyyttä, kansainvälisyyttä ja yrittäjyyttä. Koulutus toteutetaan ja sitä kehitetään yhteistyössä työelämän kanssa.

Lisätietoa: suunnittelija, projektikoordinaattori Milla-Maija Kemppainen, 050 591 4996

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs